Stray Steam'e geliyor!

Berdont

Hectopat
Daha fazla  
Stray oyunu 19 Temmuz'da Steam’e geliyor, oyun hakkında düşünceleriniz neler?
Oyunu incelemek isteyenler için:

Hocam mağaradan ne zaman çıktınız? Oyunun geleceği en başından beri belliydi.

Oyunun fiyatı baya yüksek olmuş.

Ben duyurulduğu andan itibaren almayı istiyorum. İlgimi çeken bir oyun hatta indirimi bitmeden yarın ön siparişle alacağım.

Bayağı değişik Cyberpunk temasına sahip gelecekte geçiyor gelecekte kedi olmak nasıl olacak alıp bakacağız.

Param olursa alacağım oyunlardan, kedileri sevmem dışında türünün nadide örneklerinden birisi olabilecek kapasitede, tek sıkıntısı açık dünya olmaması, açık bir dünyası olsa daha iyi olurdu, görevleri bitirdikten sonra Free takılabileceğimiz vesaire.
Oyun tam sürüme çıkınca videolarından izleyerek bakacağım ve beğenirsem alacağım.

Bayağı değişik Cyberpunk temasına sahip gelecekte geçiyor gelecekte kedi olmak nasıl olacak alıp bakacağız.
Alışılageldiklerden çok farklı, ilk deneyimi bilgisayarda yapacağım gibi.

Ah be şu an siz diyince ne kadar iyi olacağını düşündüm. Gerçekten kedi olarak açık dünyada takılmak çok keyifli olurdu.

Ah be şu an siz deyince ne kadar iyi olacağını düşündüm. Gerçekten kedi olarak açık dünyada takılmak çok keyifli olurdu.

Mekanikleri falan tanıtım videolarından izlediğim kadarıyla çok güzel, bir de açık dünya olsa tadından yenmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…