ytugr4 Decapat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 347 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #1 RAM 8GB Ram Ekran kartı GTX 1050ti İşlemci Intel® Core i7-8750H İnternette gezinirken bu oyunu buldum. Oyun hoşuma gitti güzel bir şeye benziyordu. Bu oyun yüklemeye değer mi? Benim donanımım bunu karşılar mı?
İnternette gezinirken bu oyunu buldum. Oyun hoşuma gitti güzel bir şeye benziyordu. Bu oyun yüklemeye değer mi? Benim donanımım bunu karşılar mı?
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #2 ytugr4 dedi: İnternette gezinirken bu oyunu buldum. Oyun hoşuma gitti güzel bir şeye benziyordu. Bu oyun yüklemeye değer mi? Benim donanımım bunu karşılar mı? Genişletmek için tıkla... Evet yüklenir fena bir oyun değil şans verilebilir
ytugr4 dedi: İnternette gezinirken bu oyunu buldum. Oyun hoşuma gitti güzel bir şeye benziyordu. Bu oyun yüklemeye değer mi? Benim donanımım bunu karşılar mı? Genişletmek için tıkla... Evet yüklenir fena bir oyun değil şans verilebilir
3 308943 Kilopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.645 Çözümler 11 15 Ağustos 2022 #3 ytugr4 dedi: İnternette gezinirken bu oyunu buldum. Oyun hoşuma gitti güzel bir şeye benziyordu. Bu oyun yüklemeye değer mi? Benim donanımım bunu karşılar mı? Genişletmek için tıkla... Kişiye kalmış. İnternette oynanış videolarını izleyin. Orta-yüksek grafiklerde oynarsınız tahminimce.
ytugr4 dedi: İnternette gezinirken bu oyunu buldum. Oyun hoşuma gitti güzel bir şeye benziyordu. Bu oyun yüklemeye değer mi? Benim donanımım bunu karşılar mı? Genişletmek için tıkla... Kişiye kalmış. İnternette oynanış videolarını izleyin. Orta-yüksek grafiklerde oynarsınız tahminimce.
unlokidmurat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 1.560 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #4 Düşük ayarlarda ortalama 100-100 FPS, yüksek ayarlarda 50-60 FPS alırsınız. İndirip indirmemek size kalmış.
Düşük ayarlarda ortalama 100-100 FPS, yüksek ayarlarda 50-60 FPS alırsınız. İndirip indirmemek size kalmış.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.359 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 15 Ağustos 2022 #5 Oynadım, bitirdim. Çerezlik bir oyun gibi, kısa oynanışı var. Hypelandığı kadar güzel bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Sisteminiz de yeterli olur.
Oynadım, bitirdim. Çerezlik bir oyun gibi, kısa oynanışı var. Hypelandığı kadar güzel bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Sisteminiz de yeterli olur.