Aziz Orhan Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 91 Çözümler 1 28 Mayıs 2020 #1 Eastergamers'ın Stream PC adlı oyun PC'sini almak istiyorum. Bence fiyatina gore gayet uygun. SSD'yi de Samsung olarak değiştireceğim. Kasa olarak ise degistirmeli miyim sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2020
Eastergamers'ın Stream PC adlı oyun PC'sini almak istiyorum. Bence fiyatina gore gayet uygun. SSD'yi de Samsung olarak değiştireceğim. Kasa olarak ise degistirmeli miyim sizce?
SolveTax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 2.307 Çözümler 22 28 Mayıs 2020 #2 Kasa Versa J24 olabilir. TUF 5700 XT modelinde çok şikayet görmüştüm. Almadan önce araştırmakta fayda var.
Kasa Versa J24 olabilir. TUF 5700 XT modelinde çok şikayet görmüştüm. Almadan önce araştırmakta fayda var.
Aziz Orhan Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 91 Çözümler 1 28 Mayıs 2020 #3 SolveTax dedi: Kasa Versa J24 olabilir. TUF 5700 XT modelinde çok şikayet görmüştüm. Almadan önce araştırmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Isınıyor diyorlar harbiden. Napacağım bilmiyorum ya SolveTax dedi: Kasa Versa J24 olabilir. TUF 5700 XT modelinde çok şikayet görmüştüm. Almadan önce araştırmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Düzeldi diyorlar eskiden 104 derece olan ekran kartı şuan 85 derecelerde yine kötü fakat sizce yine iyimidir Son düzenleme: 28 Mayıs 2020
SolveTax dedi: Kasa Versa J24 olabilir. TUF 5700 XT modelinde çok şikayet görmüştüm. Almadan önce araştırmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Isınıyor diyorlar harbiden. Napacağım bilmiyorum ya SolveTax dedi: Kasa Versa J24 olabilir. TUF 5700 XT modelinde çok şikayet görmüştüm. Almadan önce araştırmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Düzeldi diyorlar eskiden 104 derece olan ekran kartı şuan 85 derecelerde yine kötü fakat sizce yine iyimidir