Stream PC/AMD kasa mı alınır?

Uyeyım

Centipat
Merhaba.
İşlemci: Intel Core i37100 (3.90 GHz.
RAM: 16(8x2) GB 2400.
SSD: 240 GB harici 500 GB (oyunu harici harddiske kuruyorum.
Grafik kartı: Radeon RX 460 Graphics (4 GB DDR5 128 Bit.
Anakart ise: B250 M PRO VDH.
Sistemine sahibiyim fakat.
Ekran kartı: Radeon RX 5700 alsam üstünede Intel Core i5 7500 işlemci alsamyaklaşık 5000 bin TL denk geliyor.
Onlar yerine.
AMD Ryzen 5 3500X/ASUS TUF Gaming X3 RX 5700 XT OC 8GB/16GB DDR4/480GB SSD
Hazır sistem 6700 TL sizce hangisi mantıklı.
(Işemci çıkış tarihi i5 2017 dikkat çekerim )

Anlamadım hocam? Bütçen kaç tam olarak kaç TL? 6000-7000 TL falansa eski sisteme yatırım yapmak yerine satıp yeni bir sistem topla. Daha okunur bir şekilde yazar mısın?

Hocam eski sistemi kısaca yükseltmek istedim fakat yeni bir sistem toplasam yine aynı paraya denk geliyor
Bende 2 saat önce
TEKNOKING-2 diye bir kasa( İtopya ) almaya karar kıldım .(6000 TL)
Çünkü eski sistemime sadece 2 parça bile alsam (ekran kartı ile işlemci)5000 TL mahal-oluyor üstelik anakarta uyumlu işlemci çıkış tarihi 2017
i3'den i5 geçmeyi düşünüyordum fakat anlamsız oldugunu anladım o sebeple sormuştum biraz araştırma ile yeni sitemin bana getirisinin yüksek oldugunu gördüm
YİNEDE tavsiyeler için teşekkür ederim zaten
Tavsiyeler yaptığım şeyi destekleyen nitelikte :)

Önermiyorum o sistemi. Powerboost güç kaynağı kullanıyorlar. Mech serisi hakkında olumlu yorumlar da duymadım. Onun yerine şu kasanın işlemcisini geliştirip alınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı