Merhaba, sosyal halı saha sitesinden yaptığım maçı izleyecektim. Siteye ilk tıkladığımda telefona stream.ts diye bir dosya indirdi. Sonrasında tekrar tıkladığımda normal siteye girdi ve istediğim maçı da buldum. Dosyayı sonrasında sildim ve antivüristen tam tarama yaptım. Bu dosya zararlı mıdır ek bir şey yapmamı önerir misiniz?
Merhaba, sosyal halı saha sitesinden yaptığım maçı izleyecektim. Siteye ilk tıkladığımda telefona stream.TS diye bir dosya indirdi. Sonrasında tekrar tıkladığımda normal siteye girdi ve istediğim maçı da buldum. Dosyayı sonrasında sildim ve antivüristen tam tarama yaptım. Bu dosya zararlı mıdır ek bir şey yapmamı önerir misiniz?
Nasıl olsun bir android sistemi uzantı açılması ile virüs kapamaz. Sistem dosyaları şifreli ve erişim için root izni gerektirir anca apk ile virüs kapılır ama son android güvenlik güncellemelerini aldıysa sıkıntı çıkmaz bunu windows sandınız galiba.