Streamable.com tarzı video yükleme sitesi önerisi

ibrahimkekec

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Merhaba. Kısa ekran kayıtlarımı yüklemek için Streamable kullanıyorum fakat menüde 720P yazsa da video orijinal çözünürlükte yüklenmiyor, kalitesi düşüyor.
Aynı Streamable gibi reklam çıkarmayan, hem PC hem mobilden rahatlıkla açılabilen bir video yükleme sitesi arıyorum ama video kalitesini düşürmemesi lazım.
Böyle bir site bilen varsa link yazabilir mi?

Merhaba. Kısa ekran kayıtlarımı yüklemek için streamable kullanıyorum fakat menüde 720p yazsa da video orijinal çözünürlükte yüklenmiyor, kalitesi düşüyor.
Aynı streamable gibi reklam çıkarmayan, hem PC hem mobilden rahatlıkla açılabilen bir video yükleme sitesi arıyorum ama video kalitesini düşürmemesi lazım.

Sibnet, odnoklassniki, sendvid.

Merhaba. Kısa ekran kayıtlarımı yüklemek için streamable kullanıyorum fakat menüde 720p yazsa da video orijinal çözünürlükte yüklenmiyor, kalitesi düşüyor.
Aynı streamable gibi reklam çıkarmayan, hem PC hem mobilden rahatlıkla açılabilen bir video yükleme sitesi arıyorum ama video kalitesini düşürmemesi lazım.

Hocam çözüm olarak işaretlerseniz makbule geçer.

Son düzenleme:
Sibnet, odnoklassniki, sendvid.

Hocam çözüm olarak işaretlerseniz makbule geçer.
Şimdi müşterime bir iş teslim etmeye çalışıyorum hocam, ardından yazdığınız sitelere bakacağım istediğim gibiyse çözüm olarak işaretleyeceğim. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı