S Sawsq Femtopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #1 Merhaba, geçenlerde streamer Life 2 oyununu satın aldım ama oyunu açar açmaz hayal kırıklığına uğradım çünkü oyuna drop girip duruyordu, grafikleri düşürmeme rağmen FPS sınırını 60 yapmama rağmen oyuna halen drop giriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2025
Merhaba, geçenlerde streamer Life 2 oyununu satın aldım ama oyunu açar açmaz hayal kırıklığına uğradım çünkü oyuna drop girip duruyordu, grafikleri düşürmeme rağmen FPS sınırını 60 yapmama rağmen oyuna halen drop giriyor.
berkinhoz Picopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #2 Kanka oyun hala geliştiriliyor oyun betada Cheescake zaten optimizasyonu çok iyi yapamıyor 25 şubatta bir güncelleme gelecek. Artı 0 Eksi
Kanka oyun hala geliştiriliyor oyun betada Cheescake zaten optimizasyonu çok iyi yapamıyor 25 şubatta bir güncelleme gelecek.
Oguz_192837465 Centipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 38 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:24 #3 Hala aynı sorunu yaşıyorsanız 2 tane depolama alanım vardı diğerine indirdim hem FPS'im arttı hem de droplar gitti Artı 0 Eksi
Hala aynı sorunu yaşıyorsanız 2 tane depolama alanım vardı diğerine indirdim hem FPS'im arttı hem de droplar gitti