Streamer Life Simulator 2 açılmıyor

enok5678

Decapat
Daha fazla  
Streamer Life Simulator 2 açılmıyor. Cheesecake ekranı geldikten sonra beyaz bir ekran geliyor sonra siyah bir ekrana atıp yanıt vermiyor diyor. Oyun orijinal Windows 10 olan bilgisayarımda oyunu açarken ve oynarken herhangi bir sorun yaşamadım. O bilgisayarım çok kötü çok kasıyor ama o yüzden ondan oynayamıyorum maalesef şu an kullandığım bilgisayar Windows 11. Acaba bununla alakalı bir sorun olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Streamer Life Simulator 2 açılmıyor. Cheesecake ekranı geldikten sonra beyaz bir ekran geliyor sonra siyah bir ekrana atıp yanıt vermiyor diyor. Oyun orijinal Windows 10 olan bilgisayarımda oyunu açarken ve oynarken herhangi bir sorun yaşamadım. O bilgisayarım çok kötü çok kasıyor ama o yüzden ondan oynayamıyorum maalesef şu an kullandığım bilgisayar Windows 11. Acaba bununla alakalı bir sorun olabilir mi?
bulabıldınmı?

Eski sürüme dön bende çalıştı.

Streamer Life Simulator 2 açılmıyor. Cheesecake ekranı geldikten sonra beyaz bir ekran geliyor sonra siyah bir ekrana atıp yanıt vermiyor diyor. Oyun orijinal Windows 10 olan bilgisayarımda oyunu açarken ve oynarken herhangi bir sorun yaşamadım. O bilgisayarım çok kötü çok kasıyor ama o yüzden ondan oynayamıyorum maalesef şu an kullandığım bilgisayar Windows 11. acaba bununla alakalı bir sorun olabilir mi?

Ben çözdüm, bulamadıysan oyunun verdiğin RAM'i arttır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan bakabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı