Steam Streamer Life Simulator 2 erken erişim ile çıkış yaptı ve %15 çıkış indirimli!

Arkserhat

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Normal de 5.79 dolar ama %15 indirim ile 4.92 dolar. İlk oyuna sahipseniz pakette 3.94 dolar. Ben aldım direkt. Almayı düşünüyor musunuz?

Not: Oyun Valve önerdiği fiyat uydu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu şirketin yaptığı hiçbir oyunu sevemedim, bence hepsi çok kötü. Bu oyunun resimlerine de baktım da pek bi gelişme kaydedilememiş gibi.

Bu şirketin yaptığı hiçbir oyunu sevemedim, bence hepsi çok kötü. Bu oyunun resimlerine de baktım da pek bi gelişme kaydedilememiş gibi.
Cheesecake Dev bana göre en iyi yayıncı simülasyon oyunu yapan firma. Bu oyunu da Eylülden beri bekliyordum. Sizin tercihiniz.

Cheesecake Dev'in oyunlarını nasıl beğenmiyorsunuz anlamıyorum. Bugün çıkan oyunu da aldım oynuyorum, gayet de keyifli. Bu tarz simülasyon oyunlarının başında gelir bana göre.

Cheesecake Dev'in oyunlarını nasıl beğenmiyorsunuz anlamıyorum. Bugün çıkan oyunu da aldım oynuyorum, gayet de keyifli. Bu tarz simülasyon oyunlarının başında gelir bana göre.
Sonuna kadar hak veriyorum hocam. Gece 3 saat oynadım aralıksız çok güzel olmuş. Optimizasyon sıkıntısı yok akıcı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı