Kessie Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 36 3 Eylül 2020 #1 Streamer Life Simulatorda Televizyon aldım fakat masa aldığımda konsolu koysamda televizyonu koyamadığımı fark ettim, ne almam lazım televizyonu yerleştirmek için? Dosya Ekleri tv.png 894,6 KB · Görüntüleme: 134
Streamer Life Simulatorda Televizyon aldım fakat masa aldığımda konsolu koysamda televizyonu koyamadığımı fark ettim, ne almam lazım televizyonu yerleştirmek için?
kharis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.048 Çözümler 3 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2020 #2 Televizyon kategorisinde altlarda televizyon ünitesi var. Onlardan birini satın alıp üzerine koyacaksın.
Televizyon kategorisinde altlarda televizyon ünitesi var. Onlardan birini satın alıp üzerine koyacaksın.
Kessie Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 36 3 Eylül 2020 #3 kharis dedi: Televizyon kategorisinde altlarda televizyon ünitesi var. Onlardan birini satın alıp üzerine koyacaksın. Genişletmek için tıkla... Aldım koydum konsoluda alta koydum kolu koyamıyorum ve tv de bir şey gözükmüyor.
kharis dedi: Televizyon kategorisinde altlarda televizyon ünitesi var. Onlardan birini satın alıp üzerine koyacaksın. Genişletmek için tıkla... Aldım koydum konsoluda alta koydum kolu koyamıyorum ve tv de bir şey gözükmüyor.