tercan Hectopat Katılım 26 Şubat 2015 Mesajlar 908 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknisyeni 16 Aralık 2017 #1 Bilgisayarınızın hoparlöründen çıkan her sesi kaliteli olarak kaydediyor. Link: Record streaming music, radio shows, live audio courses, in-game sound, etc. FREE on GOTD today! Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2017
Bilgisayarınızın hoparlöründen çıkan her sesi kaliteli olarak kaydediyor. Link: Record streaming music, radio shows, live audio courses, in-game sound, etc. FREE on GOTD today!
K Klarel11 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Aralık 2017 #2 Kardeş senden ricam şu: Ben Youtube'de kulaklığım ile şarkı dinlerken ses tatmin edici değil. Sesi kaliteli yükseltme programı var mı?
Kardeş senden ricam şu: Ben Youtube'de kulaklığım ile şarkı dinlerken ses tatmin edici değil. Sesi kaliteli yükseltme programı var mı?
tercan Hectopat Katılım 26 Şubat 2015 Mesajlar 908 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknisyeni 17 Aralık 2017 #3 Klarel11 dedi: Kardeş senden ricam şu: Ben Youtube'de kulaklığım ile şarkı dinlerken ses tatmin edici değil. Sesi kaliteli yükseltme programı var mı? Genişletmek için tıkla... Dfx Audio Enhancer ve linkteki programı dener misin. ViPER4Windows
Klarel11 dedi: Kardeş senden ricam şu: Ben Youtube'de kulaklığım ile şarkı dinlerken ses tatmin edici değil. Sesi kaliteli yükseltme programı var mı? Genişletmek için tıkla... Dfx Audio Enhancer ve linkteki programı dener misin. ViPER4Windows
K Klarel11 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Aralık 2017 #4 Sağ olun.