Matet Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #1 Streamlabs, Discord'tan gelen sesleri almıyor. Sabahtan beri uğraşıyorum, aklıma gelen bütün yolları denedim hala bir çözüm yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Streamlabs, Discord'tan gelen sesleri almıyor. Sabahtan beri uğraşıyorum, aklıma gelen bütün yolları denedim hala bir çözüm yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arnic Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #2 Discord ses çıkış aygıtınızın ismine bakın ve streamlabs'de yeni ses yakalayıcı ekle dedikten sonra o cihazın ismini seçin. Artı 0 Eksi
Discord ses çıkış aygıtınızın ismine bakın ve streamlabs'de yeni ses yakalayıcı ekle dedikten sonra o cihazın ismini seçin.
KS KS Matet Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #3 Arnic dedi: Discord ses çıkış aygıtınızın ismine bakın ve Streamlabs'de yeni ses yakalayıcı ekle dedikten sonra o cihazın ismini seçin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sorunu çözdüm. Artı 0 Eksi
Arnic dedi: Discord ses çıkış aygıtınızın ismine bakın ve Streamlabs'de yeni ses yakalayıcı ekle dedikten sonra o cihazın ismini seçin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sorunu çözdüm.