Arkadaşlar birkaç gündür Streamlabs ile yayın yapıyorum. Yayında kendi sesimde hiç sorun yaşamadım ancak Discord üzerinden konuştuğum arkadaşlarımın sesi yayına ekolu geliyor. Bunun nedeni anladığım kadarıyla seslerinin hem benim mikrofonumdan hem de masaüstünden geliyor olması. Sorunu çözmeye çalışırken daha da batırarak artık benim sesim dışında bütün sesleri almaya başladı mikrofonum. Oyunun sesi Discord sesi neredeyse her ses iki kere gelmeye başladı.
Mikrofonu sadece dışarının sesini almasını sağlayamıyor muyuz? Mikrofonun zaten sadece dışarının sesini alması gerekmiyor mu? Niye masaüstü seslerimin hepsi mikrofona gidiyor? Yardım edebilirseniz sevirim.
Mikrofon dediğim JBL kulak içi kulaklık.
Ses performansı için bu konu dışında birkaç önerisi olan varsa beni de aydınlatırsa sevinirim. Şu anlık imkanlarımın elveridiği kadar profesyonel bir iş yapmak istiyorum.
Konuyu yanlış yere açtıysam affola.