O OyunPos Hectopat Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 66 11 Eylül 2021 #1 Merhaba Streamlabs OBS üzerinden gelen bildirimlerin sadece sesleri geliyor ve GIF. İle mesaj görüntülü olarak görünmüyor. Nasıl yapacağımı bulamadım. Bilgisi olan biri yardım ederse çok sevinirim. Bu arada ayarlarımda aşağıdaki videoda var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhaba Streamlabs OBS üzerinden gelen bildirimlerin sadece sesleri geliyor ve GIF. İle mesaj görüntülü olarak görünmüyor. Nasıl yapacağımı bulamadım. Bilgisi olan biri yardım ederse çok sevinirim. Bu arada ayarlarımda aşağıdaki videoda var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Commodore 64 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 5.279 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #2 Kaynaklar kısmında +simgesine tıkla. Açılan pencerede Uyarı kutusuna tıkla. Altta bitti sekmesine tıkla. Uyarı kutusu kaynaklar üzerinde en üstte olsun. Artı 0 Eksi
Kaynaklar kısmında +simgesine tıkla. Açılan pencerede Uyarı kutusuna tıkla. Altta bitti sekmesine tıkla. Uyarı kutusu kaynaklar üzerinde en üstte olsun.
KS KS O OyunPos Hectopat Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 66 11 Eylül 2021 #3 Commodore 64 dedi: Kaynaklar kısmında +simgesine tıkla. Açılan pencerede Uyarı kutusuna tıkla. Eki Görüntüle 1163347 Altta bitti sekmesine tıkla. Eki Görüntüle 1163349 Uyarı kutusu kaynaklar üzerinde en üstte olsun. Eki Görüntüle 1163350 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ancak bunalın hepsi zaten yapılı Artı 0 Eksi
Commodore 64 dedi: Kaynaklar kısmında +simgesine tıkla. Açılan pencerede Uyarı kutusuna tıkla. Eki Görüntüle 1163347 Altta bitti sekmesine tıkla. Eki Görüntüle 1163349 Uyarı kutusu kaynaklar üzerinde en üstte olsun. Eki Görüntüle 1163350 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ancak bunalın hepsi zaten yapılı