Streamlabs OBS çift tıklamada açılmıyor

Papyrus

Hectopat
Yer
Karaaltan
Daha fazla  
Meslek
İstiyor: Bilgisayar mühendisi
Beyler Streamlabs OBS kurdum fakat çift tıklıyorum açılmıyor. Yönetici olarak çalıştırdım olmuyor. Görev yöneticisinde çalışıyor görüküyor ama yok. Çözümü nedir?

Beyler Streamlabs OBS kurdum fakat çift tıklıyorum açılmıyor. Yönetici olarak çalıştırdım olmuyor. Görev yöneticisinde çalışıyor görüküyor ama yok. Çözümü nedir?
Aynı sorun bende de var. Önce oyun yakalama çalışmıyordu baya kurcaladım araştırma denemden sonra bozdum sanırım. Önce açılıyor kurum sırasında kendiliğinden kapanıyor
Sanırım sorunu anladım ve çözümünü buldum. Öncelikle masaüstün de ki logosuna sağ tıkla ve önceki sürümleri geri yükle seçeneğine tıkla. Ardından uyumluluk seçeneğine tıkla ve uyumluluk modunda ki windows 8 ile başlayan kutucukta ki tiki kaldır ve uygulaya bas. Düzeleceğini umuyorum

Son düzenleme:
2021'den merhaba :) arkadaşlar aynı problemi yaşadım inanılmaz uğraşlar verdim sonunda çözümü buldum. Bilgisayarınızda kurulu olan tüm visual c++ redistributable versiyonlarını kaldırın. Ardından dağıtımda olan versiyonları microsoft'un sitesinden indirip kurun. Sorun çözülecektir. Buradan indirebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    47,5 KB · Görüntüleme: 234
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı