1 13thMonk Femtopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #1 i5 9400F işlemcim var ve entegre grafik mevcut değil. Dolayısıyla elim kolum bağlı gibi hissediyorum tam olarak ne yapmak gerek? Oyun yakalama siyah ekran sorununu bir türlü çözemiyorum :/ Var mıdır destek olabilecek?
i5 9400F işlemcim var ve entegre grafik mevcut değil. Dolayısıyla elim kolum bağlı gibi hissediyorum tam olarak ne yapmak gerek? Oyun yakalama siyah ekran sorununu bir türlü çözemiyorum :/ Var mıdır destek olabilecek?
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 1 Şubat 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et