Streamlabs OBS mikrofon çalışmıyor

Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Streamlabs OBS'de mikrofonumu kullanamıyorum. Windows'un kendi ses kaydedicisi uygulamasında mikrofonum sorunsuz çalışıyor ancak Streamlabs OBS'de bir türlü mikrofonumu ayarlayamadım. Bana yardım eder misiniz, şu sorunu çözmem lazım. Yayın açacağım bu sorundan dolayı açamıyorum bir türlü. Sorunumu yazıyla anlatmam çok zor olacağı için video çektim. Aşağıdaki linkten sorunumla alakalı videoya ulaşabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Denemekte şans var program kullanımı basit YouTube üzerinden birkaç video ile programı çözebilirsin.

Sorunu çözdüm. Streamlabs OBS'de "Ses Görüntüleme" ayarı bende Görüntüleme ve Ses Çıkışı olarak ayarlıymış. Onu Görüntüleme Kapalı yapınca sorunum çözüldü. Konu kilitlenebilir, teşekkürler.

Erken sevinmişim sorun çözülmemiş. Video çekerken sorun çözüldü ancak yayına halen yansıyor bu echo tarzı gürültü. Nasıl engelleyeceğim yapamadım.

Son düzenleme:
Bu ayar nerede?
Bu ayar nerede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…