O OVERLOKÇU Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 947 Çözümler 7 15 Nisan 2021 #1 Normal OBS ile farkı var mıdır? Chat ekranını görebileceğim bir eklenti var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2021
BatuShaan Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 329 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen 15 Nisan 2021 #2 Normal OBS'den daha basit. Size lazım olabilecek çoğu eklentiyi kendi içerisinde barındırıyor.
O OVERLOKÇU Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 947 Çözümler 7 15 Nisan 2021 #3 BatuShaan dedi: Normal OBS'den daha basit. Size lazım olabilecek çoğu eklentiyi kendi içerisinde barındırıyor. Genişletmek için tıkla... Ben kendim normal OBS kullanıyorum ancak abone olanların isminin gözükmesi için bu programa geçmem gerekiyor diye biliyorum yanılıyor muyum?
BatuShaan dedi: Normal OBS'den daha basit. Size lazım olabilecek çoğu eklentiyi kendi içerisinde barındırıyor. Genişletmek için tıkla... Ben kendim normal OBS kullanıyorum ancak abone olanların isminin gözükmesi için bu programa geçmem gerekiyor diye biliyorum yanılıyor muyum?
BatuShaan Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 329 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen 15 Nisan 2021 #4 OVERLOKÇU dedi: Ben kendim normal OBS kullanıyorum ancak abone olanların isminin gözükmesi için bu programa geçmem gerekiyor diye biliyorum yanılıyor muyum? Genişletmek için tıkla... Şahsen OBS kullanmadım. Eklentilerle beraber OBS'e de ekleniyor olabilir ama kolaylık olsun isterseniz direkt Streamlabs kullanabilirsiniz.
OVERLOKÇU dedi: Ben kendim normal OBS kullanıyorum ancak abone olanların isminin gözükmesi için bu programa geçmem gerekiyor diye biliyorum yanılıyor muyum? Genişletmek için tıkla... Şahsen OBS kullanmadım. Eklentilerle beraber OBS'e de ekleniyor olabilir ama kolaylık olsun isterseniz direkt Streamlabs kullanabilirsiniz.