tarikk78 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 724 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ocak 2021 #1 Streamlabs OBS'de ayarlar kısmında oyun katmanı var. Etkinleştirmek için kısayol ayarlarına girin diyor ve kısayol ayarlarını hala bulabilmiş değilim. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Streamlabs OBS'de ayarlar kısmında oyun katmanı var. Etkinleştirmek için kısayol ayarlarına girin diyor ve kısayol ayarlarını hala bulabilmiş değilim. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Seyitbeyler Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 486 17 Ocak 2021 #2 Ayarlar kısmından kısayollar seçeneği var. Oradan girip kısayol atayacaksınız.
tarikk78 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 724 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ocak 2021 #3 Seyitbeyler dedi: Ayarlar kısmından kısayollar seçeneği var. Oradan girip kısayol atayacaksınız.Eki Görüntüle 840679 Genişletmek için tıkla... Tamam ama oradan kısayol atamama rağmen olmadı maalesef
Seyitbeyler dedi: Ayarlar kısmından kısayollar seçeneği var. Oradan girip kısayol atayacaksınız.Eki Görüntüle 840679 Genişletmek için tıkla... Tamam ama oradan kısayol atamama rağmen olmadı maalesef
Seyitbeyler Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 486 18 Ocak 2021 #4 tarikk78 dedi: Tamam ama oradan kısayol atamama rağmen olmadı maalesef Genişletmek için tıkla... Oyun katmanını aktif ettiniz mi ?
tarikk78 dedi: Tamam ama oradan kısayol atamama rağmen olmadı maalesef Genişletmek için tıkla... Oyun katmanını aktif ettiniz mi ?
tarikk78 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 724 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2021 #5 Seyitbeyler dedi: Oyun katmanını aktif ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Aktif edilmiyor işte asıl sıkıntı orada Seyitbeyler dedi: Oyun katmanını aktif ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Üstüne basıyorum ama aktif olmuyor bir türlü.
Seyitbeyler dedi: Oyun katmanını aktif ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Aktif edilmiyor işte asıl sıkıntı orada Seyitbeyler dedi: Oyun katmanını aktif ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Üstüne basıyorum ama aktif olmuyor bir türlü.
Seyitbeyler Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 486 18 Ocak 2021 #6 tarikk78 dedi: Aktif edilmiyor işte asıl sıkıntı orada Üstüne basıyorum ama aktif olmuyor bir türlü. Genişletmek için tıkla... Ne için kullanacaksınızı bu oyun katmanını ?
tarikk78 dedi: Aktif edilmiyor işte asıl sıkıntı orada Üstüne basıyorum ama aktif olmuyor bir türlü. Genişletmek için tıkla... Ne için kullanacaksınızı bu oyun katmanını ?
tarikk78 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 724 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2021 #7 Seyitbeyler dedi: Ne için kullanacaksınızı bu oyun katmanını? Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken oyunun üstünde chat gözüksün diye kullanacağım.
Seyitbeyler dedi: Ne için kullanacaksınızı bu oyun katmanını? Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken oyunun üstünde chat gözüksün diye kullanacağım.