Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 20 Ekim 2020 #1 Oyun yakalamada oyunu seçsem bile siyah ekran oluyor. Genelde bu laptoplarda oluyormuşum fakat ben laptop kullanmıyorum. Çözümünü bilen var mı? CPU: Ryzen 7 2700. GPU: RX 570.
Oyun yakalamada oyunu seçsem bile siyah ekran oluyor. Genelde bu laptoplarda oluyormuşum fakat ben laptop kullanmıyorum. Çözümünü bilen var mı? CPU: Ryzen 7 2700. GPU: RX 570.
witicieen Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 2.365 Makaleler 3 Çözümler 9 20 Ekim 2020 #2 Oyun yakalama yerine pencere yakalamadan seçmelisin, aynı ekran kartını kullanıyorum pencere yakaladan halledebilirsin sorunu.
Oyun yakalama yerine pencere yakalamadan seçmelisin, aynı ekran kartını kullanıyorum pencere yakaladan halledebilirsin sorunu.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 20 Ekim 2020 #3 witicieen dedi: Oyun yakalama yerine pencere yakalamadan seçmelisin, aynı ekran kartını kullanıyorum pencere yakaladan halledebilirsin sorunu. Genişletmek için tıkla... Pencere yakala da oyun gözükmüyor.
witicieen dedi: Oyun yakalama yerine pencere yakalamadan seçmelisin, aynı ekran kartını kullanıyorum pencere yakaladan halledebilirsin sorunu. Genişletmek için tıkla... Pencere yakala da oyun gözükmüyor.