Gary Coleman Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 518 Çözümler 2 18 Temmuz 2023 #1 Street Fighter 5 tek klavye ile oynanabilir mi?
R RixeS Centipat Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #2 Evet oynanır diye biliyorum hatta Kardeşinle arkadaşinla aynı PC'den split screen oynayabiliyorsun.
Gary Coleman Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 518 Çözümler 2 18 Temmuz 2023 #3 split screene ne gerek var moral kombat gibi değil mi? RixeS dedi: Evet oynanır diye biliyorum hatta Kardeşinle arkadaşinla aynı PC'den split screen oynayabiliyorsun. Genişletmek için tıkla...
split screene ne gerek var moral kombat gibi değil mi? RixeS dedi: Evet oynanır diye biliyorum hatta Kardeşinle arkadaşinla aynı PC'den split screen oynayabiliyorsun. Genişletmek için tıkla...
R RixeS Centipat Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #4 Gary Coleman dedi: split screene ne gerek var moral kombat gibi değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam RixeS dedi: Evet hocam Genişletmek için tıkla... Mortal kombat gibi
Gary Coleman dedi: split screene ne gerek var moral kombat gibi değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam RixeS dedi: Evet hocam Genişletmek için tıkla... Mortal kombat gibi