Dövüş oyunlarıyla haşır neşir değilim ama 3 yıl önce MK11 almıştım ve severek oynadım.
Şimdi Street Fighter 6 mı alsam yoksa Mortal Kombat 1 mi alsam kararsızım. SF6 alırsam kombolarına çalışıp alışmam gerek ama MK11'den gelen aşinalığım olduğu için MK1'de sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum.
Her 2 oyun da ilgimi çekiyor ama ikisini de alırsam her iki oyuna da zaman ayıramam. Ayrıca Street Fighter 6 için olan skin modları güzel duruyor doğrusu. (Juri modları fena)
@Liberteen Kesinlikle Mortal Kombat 1. Yeni dövüş mekanikleriyle, yeni DLC karakterlerle, İnovasion modu, Online vb. seni uzun uzun saatler oynatacaktır.
Hatta şimdiden söyleyeyim Mortal Kombat 1'in hikayesi önceki oyunlara göre daha iyi olacak ve hikayenin sonu hiç beklemediğimiz gibi olacak. Ekstra olarak oyuna hikayenin devamını da getirecekler. Hikayenin ilk 17 dakikası yayınlandı izleyebilirsin.
Oyunda varyasyon sistemi olmayacak. Yani MK11 de customizationa gidip seçmeyeceğiz. Tüm varyasyonları direkt maçta yapabileceğiz. (Varyasyon ne diye soruyorsan foto koydum alta) Kameoların da kendilerine has mekaniklere sahip olması farklı farklı kombolar yapmamıza olanak sağlayacak.
SF6 da kaç karakter var bilmiyorum ama MK1 de çıktığı an 24 playable karakter, 15 kameo karakter olacak. Kombat Pack 1 ile beraber 30 playable karakter, 20 kameo karakter olacak. Kombat pack 2 de sızdırıldı ama kesinliği %80 şuanlık.
Şunu da söyleyeyim oyuna 4 tane Kombat Pack gelecek. Yani çok fazla karakter geliyor demek. Oyunu ön sipariş verirsen Shang Tsung verilecek.
Rica ederim. Oyunda merak ettiğin yerler olduğunda veya anlamadığın yerler olduğunda bana söyle, elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. Şimdiden hayırlı olsun diyeyim sana.