Leuna
Hectopat
İyi sosyaller arkadaşlar. Şu anda aktif olarak Mortal Kombat 1 oynuyorum, dövüş oyunlarını çok seven birisiyim. İkisinden birisini almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım. Street Fighter 6 genel olarak bakılınca açık dünyasıyla falan çok zevkli duruyor. Diğer yandan ise Tekken 8, grafikleri ve oynayışıyla beni benden aldı. Tekken'in çıkmasına da pek bir şey kalmadı. Sizce hangisi alınır?
Henüz çıkmamış bir oyun için öneri istemek biraz saçma gelebilir ama betasını izlediğim kadarıyla oyun gayet iyi duruyor. Street Fighter ise gamepad ile nereye kadar oynanılabilir o kısmı kafamı karıştırıyor. Oyunu demo üzerinden deneyimlemiştim çok zor geldi açıkçası. Oynayanlarda gamepad ile çok iyi olmuyor diyor.
Henüz çıkmamış bir oyun için öneri istemek biraz saçma gelebilir ama betasını izlediğim kadarıyla oyun gayet iyi duruyor. Street Fighter ise gamepad ile nereye kadar oynanılabilir o kısmı kafamı karıştırıyor. Oyunu demo üzerinden deneyimlemiştim çok zor geldi açıkçası. Oynayanlarda gamepad ile çok iyi olmuyor diyor.
Son düzenleme: