Street Fighter 6 vs Tekken 8

Leuna

Hectopat
İyi sosyaller arkadaşlar. Şu anda aktif olarak Mortal Kombat 1 oynuyorum, dövüş oyunlarını çok seven birisiyim. İkisinden birisini almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım. Street Fighter 6 genel olarak bakılınca açık dünyasıyla falan çok zevkli duruyor. Diğer yandan ise Tekken 8, grafikleri ve oynayışıyla beni benden aldı. Tekken'in çıkmasına da pek bir şey kalmadı. Sizce hangisi alınır?

Henüz çıkmamış bir oyun için öneri istemek biraz saçma gelebilir ama betasını izlediğim kadarıyla oyun gayet iyi duruyor. Street Fighter ise gamepad ile nereye kadar oynanılabilir o kısmı kafamı karıştırıyor. Oyunu demo üzerinden deneyimlemiştim çok zor geldi açıkçası. Oynayanlarda gamepad ile çok iyi olmuyor diyor.

Son düzenleme:
Ben ST6'nın betasına katılmıştım ve gayet keyif almıştım. Tekken hakkında yorum yapmak çok zor.

Bende SF6 demosunu oynadım dediğim gibi. Gayet eğlenceli ama oynaması bir o kadar zor duruyor. Tekken ise UE5 kullanıldığı için grafikleri çok hoş duruyor, yeni gelen karakterlerde güzel bayağı. Arada kaldım iyice.

Bende SF6 demosunu oynadım dediğim gibi. Gayet eğlenceli ama oynaması bir o kadar zor duruyor. Tekken ise UE5 kullanıldığı için grafikleri çok hoş duruyor, yeni gelen karakterlerde güzel bayağı. Arada kaldım iyice.
Tekken çok doğu kültürü ve bayık geliyor bana o yüzden sevmiyorum hocam ama kişisel zevk meselesi birazda

Tekken çok doğu kültürü ve bayık geliyor bana o yüzden sevmiyorum hocam ama kişisel zevk meselesi biraz da.

Aslında SF6 çıkalı çok vakit geçmedi ona rağmen %34 indirim almış. Çok acelem olmadığı için iki oyun içinde biraz bekleyip %70 küsur indirime girmesini beklesem daha mantıklı gibi geldi. MK1 bile şuan Epic'te 400 küsür liraya alınabiliyor.

Mortal Kombat 1’i 481 TL’ye aldım.
Street Fighter 6 steam’de indirimli fiyatı 30 dolar ve almak istediğim diğer oyun tekken 8 ama 45 dolar.

İndirim beklesem mi daha yoksa alsam mı? Ya dolar artarsa o ihtimal olduğu için önümüzdeki sene bu fiyatlara hiç bulamayabiliriz.

Mortal Kombat 1’i 481 TL’ye aldım.
Street Fighter 6 steam’de indirimli fiyatı 30 dolar ve almak istediğim diğer oyun tekken 8 ama 45 dolar.

İndirim beklesem mi daha yoksa alsam mı? Ya dolar artarsa o ihtimal olduğu için önümüzdeki sene bu fiyatlara hiç bulamayabiliriz.

Yalnız oyun epicte tl olarak indirime girdi steamden almaya kalksan yine indirimli haliyle 35 dolar ödemen gerekiyor.
Sf6 epicte yok steamde var sadece. Dolar kuru hesaba katılınca ileride daha da indirime girse bile sıkıntı. Ben MK1e sahibim zaten sf6 alıp kapatırım bu defteri tekken 8 ilgimi çekmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı