Stremio alt yazı sorunu ve yetersiz yayın hızı

Eltariall

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus TUF Gaming A15

İşlemci: AMD Ryzen™ 7 7735HS Mobile Processor (8-core/16-thread, 16MB L3 cache, up to 4.7 GHz max boost)

Bellek:8GB DDR5-4800 SO-DIMM

Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 Laptop GPU 6GB GDDR6 - 2420MHz* at 140W (2370MHz Boost Clock+50MHz OC, 115W+25W Dynamic Boost)
Meslek
Öğrenci
Nispeten yeni ve yeni dizileri izlemeye çalışırken bile yayın hızı çok düşük olduğundan video sürekli durup yüklenmeye çalışıyor. Wi-Fi'm 100Mbps hızında yani gayet yeterli. Bu zannedersem yeterince seed eden olmadığından kaynaklı. Yayın hızı yüksek kaynaklar bulmanın bir yolu yok mu? Bu sorunu halledebilsem bile Türkçe alt yazı olmama problemiyle karşılaşıyorum. Eklentiler bölümünde Türkçe olmasına rağmen Türkçe olmuyor ne yazık ki. Bu problemlerimi giderebilmemde yardımcı olabilecek biri var mı?

Hocam stremio kullanacaksan, real debrid ile birlikte kullanmalısın. Ücretsiz değil ama stremio üzerin de şu an gördüğün ve izleyemediğin her şeyi donmadan beklemeden izleyebileceksin gibi düşün. Mesela scooby-doo 1960-80 yapımları dahil her şey var.

Tavsiyem paraya 1 kez olsun kıyıp deneyimlemen. 4-5 farklı platforma para vermektense buraya verirsin. Ben ilk 3 aylık almıştım, şimdi 6 aylık alıyorum.

Türkçe altyazı sorunu için ben 3 eklentiyi birden kurdum. Şuana kadar hiç altyazı yokluğu yaşamadım. Bazen altyazının geri kaldığı veya ilerde kaldığı durumlar oldu ama hallettim.

1722491524203.png

Hocam stremio kullanacaksan, real debrid ile birlikte kullanmalısın. Ücretsiz değil ama stremio üzerin de şu an gördüğün ve izleyemediğin her şeyi donmadan beklemeden izleyebileceksin gibi düşün. Mesela scooby-doo 1960-80 yapımları dahil her şey var.

Tavsiyem paraya 1 kez olsun kıyıp deneyimlemen. 4-5 farklı platforma para vermektense buraya verirsin. Ben ilk 3 aylık almıştım, şimdi 6 aylık alıyorum.

Türkçe altyazı sorunu için ben 3 eklentiyi birden kurdum. Şuana kadar hiç altyazı yokluğu yaşamadım. Bazen altyazının geri kaldığı veya ilerde kaldığı durumlar oldu ama hallettim.

Eki Görüntüle 2270182
hocam stermio indirme sorunum var nasıl çözcez

Eki Görüntüle 2270182
O kalmadı artık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı