DarkReisZ Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #1 Merhaba turkceAltyazi.org eklentisini yükledim fakat alt yazılar makine çevirisi gibi. Yanlış mı yükledim?
Merhaba turkceAltyazi.org eklentisini yükledim fakat alt yazılar makine çevirisi gibi. Yanlış mı yükledim?
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 18 Kasım 2024 #2 O altyazi sitesine yuklenen altyazi makine cevirisi olabilir. Opensubtitles gibi sitelerden manuel olarak altyazi indirip kullanabilirsiniz.
O altyazi sitesine yuklenen altyazi makine cevirisi olabilir. Opensubtitles gibi sitelerden manuel olarak altyazi indirip kullanabilirsiniz.
DarkReisZ Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #3 SSDKullaniyorum dedi: O alt yazı sitesine yuklenen alt yazı makine cevirisi olabilir. Opensubtitles gibi sitelerden manuel olarak alt yazı indirip kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sorunum çözüldü
SSDKullaniyorum dedi: O alt yazı sitesine yuklenen alt yazı makine cevirisi olabilir. Opensubtitles gibi sitelerden manuel olarak alt yazı indirip kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sorunum çözüldü