5 508280 Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1.907 Çözümler 7 6 Aralık 2022 #11 Koneko Toujou dedi: Postal 2. çok stress ATI'cı Genişletmek için tıkla... Harbi ya.
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.433 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Aralık 2022 #12 mnDarkMoon dedi: zulada vuramıyorum eskiden iyiydim İndirmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam miğdeniz kaldırmayabilir Sürprizbozan: oyundaki iğrençlik yerde bulduğunuz bir kediyi m4 veya pompalı ucuna takabiliyorsunuz belli bir atış sonrası kedi de fırlıyor Diğer yandan bir adet tırpan fırlatıp gidip geri dönerken uçurduğu kafaları zevkle izleyebilirsiniz.
mnDarkMoon dedi: zulada vuramıyorum eskiden iyiydim İndirmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam miğdeniz kaldırmayabilir Sürprizbozan: oyundaki iğrençlik yerde bulduğunuz bir kediyi m4 veya pompalı ucuna takabiliyorsunuz belli bir atış sonrası kedi de fırlıyor Diğer yandan bir adet tırpan fırlatıp gidip geri dönerken uçurduğu kafaları zevkle izleyebilirsiniz.