Muffle Centipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #1 Böyle adam dövüp parçalayıp vurup kırıp stres atacağım bir oyun lazım. Şimdiden sağ olun.
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.492 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #2 Muffle dedi: Böyle adam dövüp parçalayıp vurup kırıp stres atacağım bir oyun lazım. Şimdiden sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hocam dövüp kırmayı boşverin siz. Mount Blade Warband indirin Osmanlı yamasını indirip oynayın. Arkada da şarkı açın savaşın.
Muffle dedi: Böyle adam dövüp parçalayıp vurup kırıp stres atacağım bir oyun lazım. Şimdiden sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hocam dövüp kırmayı boşverin siz. Mount Blade Warband indirin Osmanlı yamasını indirip oynayın. Arkada da şarkı açın savaşın.
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.363 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #3 Muffle dedi: Böyle adam dövüp parçalayıp vurup kırıp stres atacağım bir oyun lazım. Şimdiden sağ olun. Genişletmek için tıkla... Doom Eternal ve God of War serisi olabilir.
Muffle dedi: Böyle adam dövüp parçalayıp vurup kırıp stres atacağım bir oyun lazım. Şimdiden sağ olun. Genişletmek için tıkla... Doom Eternal ve God of War serisi olabilir.
RglarX Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 953 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #4 Muffle dedi: Böyle adam dövüp parçalayıp vurup kırıp stres atacağım bir oyun lazım. Şimdiden sağ olun. Genişletmek için tıkla... GhostRunner olabilir. Hızlı bir tarzı var. Ucuz bir şey arıyorsan Severed Steel alabilirsin
Muffle dedi: Böyle adam dövüp parçalayıp vurup kırıp stres atacağım bir oyun lazım. Şimdiden sağ olun. Genişletmek için tıkla... GhostRunner olabilir. Hızlı bir tarzı var. Ucuz bir şey arıyorsan Severed Steel alabilirsin
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.280 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 28 Temmuz 2024 #5 Killing Floor 2 kesinlikle.
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 28 Temmuz 2024 #6 Wolfenstein serisi, daha iyi bir şey istersen chilledwindows indir keyfine bak.
Zatoichi Kilopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.785 Çözümler 9 28 Temmuz 2024 #7 Muffle dedi: Böyle adam dövüp parçalayıp vurup kırıp stres atacağım bir oyun lazım. Şimdiden sağ olun. Genişletmek için tıkla... Yakuza serisi. :d
Muffle dedi: Böyle adam dövüp parçalayıp vurup kırıp stres atacağım bir oyun lazım. Şimdiden sağ olun. Genişletmek için tıkla... Yakuza serisi. :d
Zephyrrr Picopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte Aorus z690i ultra lite ddr4 anakart İntel i313100 işlemci Aorus Model X kasa Rog strix 650w power supply Sapphire RX 7700 XT Nitro Plus ekran kartı Aorus waterforce 240 sıvı soğutma Xpg Spectrix d50 Rog Strix Anime edition ram(8gb) + Xpg Spectrix d41 ram(8gb) Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #8 Muffle dedi: Böyle adam dövüp parçalayıp vurup kırıp stres atacağım bir oyun lazım. Şimdiden sağ olun. Genişletmek için tıkla... Dying Light 1-2 öneririm. Hem hikaye hem de stres atma konusunda iyi oyun. Kolay modda oynarsanız tabii yoksa benim gibi 40 saat oynayıp zombilere küfrü basabilirsiniz
Muffle dedi: Böyle adam dövüp parçalayıp vurup kırıp stres atacağım bir oyun lazım. Şimdiden sağ olun. Genişletmek için tıkla... Dying Light 1-2 öneririm. Hem hikaye hem de stres atma konusunda iyi oyun. Kolay modda oynarsanız tabii yoksa benim gibi 40 saat oynayıp zombilere küfrü basabilirsiniz
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 28 Temmuz 2024 #9 Muffle dedi: Böyle adam dövüp parçalayıp vurup kırıp stres atacağım bir oyun lazım. Şimdiden sağ olun. Genişletmek için tıkla... Amazon Prime veriyor şuan. Ben PS5'te Ps plus ile bedavaya oynamıştım o yüzden kodunu kuzenime verdim. Tam vur kır adam döv oyunu.
Muffle dedi: Böyle adam dövüp parçalayıp vurup kırıp stres atacağım bir oyun lazım. Şimdiden sağ olun. Genişletmek için tıkla... Amazon Prime veriyor şuan. Ben PS5'te Ps plus ile bedavaya oynamıştım o yüzden kodunu kuzenime verdim. Tam vur kır adam döv oyunu.
Karl Tanner Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 538 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #10 DMN dedi: Eki Görüntüle 2266977 Amazon Prime veriyor şuan. Ben PS5'te Ps plus ile bedavaya oynamıştım o yüzden kodunu kuzenime verdim. Tam vur kır adam döv oyunu. Genişletmek için tıkla... İyi oyun ama bir yerden sonra aşırı tekrara biniyor. Benim önerim Sifu.
DMN dedi: Eki Görüntüle 2266977 Amazon Prime veriyor şuan. Ben PS5'te Ps plus ile bedavaya oynamıştım o yüzden kodunu kuzenime verdim. Tam vur kır adam döv oyunu. Genişletmek için tıkla... İyi oyun ama bir yerden sonra aşırı tekrara biniyor. Benim önerim Sifu.