Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.334 Çözümler 22 Yer İstanbul 31 Ocak 2024 #1 Ekran karta ve işlemciye stres testi yapmak ömürlerini, performanslarını vb, düşürür mü?
Çözüm umıtozdogan 31 Ocak 2024 Kayra342727 dedi: Ekran karta ve işlemciye stres testi yapmak ömürlerini, performanslarını vb, düşürür mü? Genişletmek için tıkla... Sürekli yapmak tabi ki zarar ama performans ölçüm amaçlı 1 2 testten bir zarar gelmez.
Kayra342727 dedi: Ekran karta ve işlemciye stres testi yapmak ömürlerini, performanslarını vb, düşürür mü? Genişletmek için tıkla... Sürekli yapmak tabi ki zarar ama performans ölçüm amaçlı 1 2 testten bir zarar gelmez.
KS KS Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.334 Çözümler 22 Yer İstanbul 1 Şubat 2024 #11 Merdt dedi: Nedenini açıklama şansınız var mı, merak ettim de. BIOS'dan bir şey değiştirmedikçe, OC yapmadıkça veya yeni donanım eklemedikçe çok bir değişiklik olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ve işlemcinin gücünü, ısısını ve yıpranmış mı diye kontrol etmek için. Artı 0 Eksi
Merdt dedi: Nedenini açıklama şansınız var mı, merak ettim de. BIOS'dan bir şey değiştirmedikçe, OC yapmadıkça veya yeni donanım eklemedikçe çok bir değişiklik olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ve işlemcinin gücünü, ısısını ve yıpranmış mı diye kontrol etmek için.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.524 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 1 Şubat 2024 #12 Kayra342727 dedi: Ekran kartı ve işlemcinin gücünü, ısısını ve yıpranmış mı diye kontrol etmek için. Genişletmek için tıkla... Senede bir bakmanız yeter iki haftada bilgisayarda kalıcı yıpranma oluşturmanız için çaba sarfetmeniz lazım. Sistem sizin tabii isterseniz yaparsınız o ayrı. Artı 0 Eksi
Kayra342727 dedi: Ekran kartı ve işlemcinin gücünü, ısısını ve yıpranmış mı diye kontrol etmek için. Genişletmek için tıkla... Senede bir bakmanız yeter iki haftada bilgisayarda kalıcı yıpranma oluşturmanız için çaba sarfetmeniz lazım. Sistem sizin tabii isterseniz yaparsınız o ayrı.