Selam bilgisayarımı satıyorum ama alan bilgisayar servisi stres testi yapacağını söyledi. Bu bilgisayar herhangi bir zarar verir mi biliyor musunuz korkuyorum açıkçası bilgisayar yanacak diye
Vermez. Bilgisayarlar kolay kolay yanmaz. Stres testleri bilgisayarınızı yorarak ne kadar performans aldığını öğrenir. Bilgisayarlar yorulmazsa tam performans veremez.
Stres testi, işlemci veya ekran kartını yük altına sokarak sana rapor sunar. Bilgisayar çok ısınırsa zaten otomatik olarak kapanır. 2. el bilgisayar alınırken stres testi yapılması önemlidir çünkü bilgisayarın performansı hakkında bilgi sahibi olursun.
Selam bilgisayarımı satıyorum ama alan bilgisayar servisi stres testi yapacağını söyledi. Bu bilgisayar herhangi bir zarar verir mi biliyor musunuz korkuyorum açıkçası bilgisayar yanacak diye
Testi önce siz yapın sorun varsa buraya yazarsınız alacak olan çok fazla fiyat kırabilir küçük bir pürüzde. Bu arada servis derken bilgisayarcıya satmaktan mı bahsediyorsunuz?
Testi önce siz yapın sorun varsa buraya yazarsınız alacak olan çok fazla fiyat kırabilir küçük bir pürüzde. Bu arada servis derken bilgisayarcıya satmaktan mı bahsediyorsunuz?