xh3nator Hectopat Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 241 11 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar, ben bilgisayarıma strest testi yaptım. ASUS Benchmark, FPS 49 civarlarında ama drop yiyorum gösteriyor, ama stres testinde şunu fark etim FPS altındaki MS anlık 120MS 140 ms çıkıp iniyor bunun çözümü nedir? Cidden çok can sıkıyor.
Arkadaşlar, ben bilgisayarıma strest testi yaptım. ASUS Benchmark, FPS 49 civarlarında ama drop yiyorum gösteriyor, ama stres testinde şunu fark etim FPS altındaki MS anlık 120MS 140 ms çıkıp iniyor bunun çözümü nedir? Cidden çok can sıkıyor.
Çözüm Cruslan 11 Eylül 2020 xh3nator dedi: PSU dandik, stres testinde takılma yaşıyorum ve 2 kere Windows çöktü. Kaç W onu bile bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... PSU sistem için çok önemlidir. Düzgün bir PSU kullanmadığınızda bu tarz sorunlar yaşayabilirsiniz.
xh3nator dedi: PSU dandik, stres testinde takılma yaşıyorum ve 2 kere Windows çöktü. Kaç W onu bile bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... PSU sistem için çok önemlidir. Düzgün bir PSU kullanmadığınızda bu tarz sorunlar yaşayabilirsiniz.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Eylül 2020 #2 Bilgisayarınız nedir? Sıcaklık değerlerinizi de paylaşır mısınız? Artı 0 Eksi
Red Kit Kilopat Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 654 Çözümler 1 11 Eylül 2020 #3 Sisteminizi ve sıcaklık değerlerinizi paylaşır mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS xh3nator Hectopat Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 241 11 Eylül 2020 #4 Cruslan dedi: Bilgisayarınız nedir? Sıcaklık değerlerinizi de paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Ekran Kartı Rx 480 işlemci i5 3570k Ram 8gb ddr3 1600 mhz Anakart gigabayt z77n-wifi Ekran kartı 67 70 C* Artı 0 Eksi
Cruslan dedi: Bilgisayarınız nedir? Sıcaklık değerlerinizi de paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Ekran Kartı Rx 480 işlemci i5 3570k Ram 8gb ddr3 1600 mhz Anakart gigabayt z77n-wifi Ekran kartı 67 70 C*
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Eylül 2020 #5 Güç kaynağınız nedir? Stres testinde hiç donma, takılma veya mavi ekran sorunu yaşadınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS xh3nator Hectopat Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 241 11 Eylül 2020 #6 Cruslan dedi: Güç kaynağınız nedir? Stres testinde hiç donma, takılma veya mavi ekran sorunu yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... PSU dandik, stres testinde takılma yaşıyom, 2 kere windwos çöktü. Cruslan dedi: Güç kaynağınız nedir? Stres testinde hiç donma, takılma veya mavi ekran sorunu yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... Kaç W onu bile bilmiyom. Artı 0 Eksi
Cruslan dedi: Güç kaynağınız nedir? Stres testinde hiç donma, takılma veya mavi ekran sorunu yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... PSU dandik, stres testinde takılma yaşıyom, 2 kere windwos çöktü. Cruslan dedi: Güç kaynağınız nedir? Stres testinde hiç donma, takılma veya mavi ekran sorunu yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... Kaç W onu bile bilmiyom.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Eylül 2020 #7 xh3nator dedi: PSU dandik, stres testinde takılma yaşıyorum ve 2 kere Windows çöktü. Kaç W onu bile bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... PSU sistem için çok önemlidir. Düzgün bir PSU kullanmadığınızda bu tarz sorunlar yaşayabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
xh3nator dedi: PSU dandik, stres testinde takılma yaşıyorum ve 2 kere Windows çöktü. Kaç W onu bile bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... PSU sistem için çok önemlidir. Düzgün bir PSU kullanmadığınızda bu tarz sorunlar yaşayabilirsiniz.
KS KS xh3nator Hectopat Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 241 11 Eylül 2020 #8 Cruslan dedi: PSU sistem için çok önemlidir. Düzgün bir PSU kullanmadığınızda bu tarz sorunlar yaşayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Haklısınız, 300TL PSU önerebilir misiniz acaba? Artı 0 Eksi
Cruslan dedi: PSU sistem için çok önemlidir. Düzgün bir PSU kullanmadığınızda bu tarz sorunlar yaşayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Haklısınız, 300TL PSU önerebilir misiniz acaba?