Stres testinde R7 5700X işlemcinin frekansı düşüyor

Kagan3496

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Aorus B450 Elite V2 anakartım var. CPU-Z'den stres testine sokuyorum, işlemciyi daha bugün aldım direkt 100% binince 3.9 GHz'de çalışıyor, çok da ısınmıyor 55 dercelerde geziyor ama sebebi nedir? 4.6 GHz'de çalışması gerekmiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Boost frekansı süreli oluyor. Bir süre 4.6ghz ye çıkıp sonra iniyor böyle.

Evet stok olarak işlemci öyle geliyor. İsterseniz sabitleyebilmeniz lazım ama.
anladım teşekkürler bana bi zararı yok r5 2600 den geçtim Fatih Sultan Mehmet gibi bir çağ kapandı bir çağ açıldı adeta

Anladım teşekkürler bana bir zararı yok R5 2600'den geçtim Fatih Sultan Mehmet gibi bir çağ kapandı bir çağ açıldı adeta

Bende de 5600 var yani Cinebench R23 ile benchmark yaparken 3.9GHz oluyor. Prime95 ile 3.6GHz oyunlarda 4.4GHz biraz garip yani.

Bende de 5600 var yani Cinebench R23 ile benchmark yaparken 3.9GHz oluyor. Prime95 ile 3.6GHz oyunlarda 4.4GHz biraz garip yani.
evet onu şuan bende fark ettim 4.6 da çalışıyor oyunlarda yük altına girince frekans düşmeye başlıyor kullanımda bir sorun yok kafama takıldığı için her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…