Stresi azaltan ilaç önerisi

Random arkadaş

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba sorum ekteki gibidir. Çok fazla stres oluyorum öğrenciyim ve sınavlara çok fazla hassas yaklaşıp korkuyorum. Psikoloğa gidecek param da yok. Bütün yakınlarıma danıştım ama sadece "pes etme" dediler. Her gün neredeyse kafamı yastığa koyarken ağlayarak uyuyorum ve biliyorum ki ileride hastanelik bile olabilirim. Stresi azaltacak ve bana biraz daha azim ve kuvvet verebilecek ilaç var mıdır? Bütçesi önemli değil olsun yeter ki şimdiden teşekkürler.

Birilerine içini dök. Seni korkutan şeyi tespit et, neden korktuğunu bul ve bu durumları düzeltmeye çalış. Mesela sınavlarda başarısız olmaktan korkuyorsan ders çalış. 1-2 saat ile yavaş, yavaş başla ve bunu her hafta arttır mesela diğer hafta 3 saat ondan sonra 4 saat gibi. Her şeyin düzen içinde olsun, burası çok önemli. Hangi saat ders çalıştığın belli olsun. Bir gün 18-22 diğer bir gün 20-24 saatleri arası çalışma mesela.

Bir uzman tavsiyesi olmadan böyle ilaçlar alman hiç yararlı değil. Bir yerden sonra bu ilaçların bağımlısı olursun ve onlar olmadan yapmayacak hale gelirsin. Uyuşturucu bağımlılığından farkı yok. Sınav stresi yaşamak da ilaç alınacak bir durum değil. Sakin ol kendin mücadele et. Mümkün olduğu kadar ilaçlardan uzak dur. Okul konusunda yardıma ihtiyacın varsa başka bir konu açabilirsin.

Stresi azaltan ilaç önerisi mi? Dostum farkında mısın şu an bizden antidepresan önerisi istiyorsun, bunun için bölgenizde bulunan ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gitmeniz gerekli, ve bu ilaçların çoğu kırmızı reçetedir ve doktor yazmadığı sürece alamazsınız.

Psikiyatrist'e gitmen iyi olacaktır o gerekli görürse ilaç verir zaten ama özel hastenede devlet hastanesine gitme lustral yazıp yollarlar .

İkinci dediğnize katıldım ancak İçimi dökebileceğim birileri yok ki hocam. O yüzden psikoloğa başvuru istedim ancak saati 200 tl den bir psikolog olabilir mi ? Ben tek yalnızım ancak ikinci dediğinizi deneyeceğim teşekkürler.

Devlet hastanesinden antidepresan yazdırın en azından daha enerjik hissedersiniz uyku sorununuz varsa uykunuz düzelir dinç kalkarsınız tabi vereceği doza da bağlı.

Denedim hocam her yolu denedim istediğim kadar çalışabilirim zekiyim ancak sadece bu sınıfta özgüvenim gittikçe azalıyor ve en kolay soruyu bile güvenmediğim için kendime yapamıyorum. Buna yönelik bir çözüm olmalı yani bir yolu vardır.

Buna yönelik bir çözüm olmalı yani bir yolu vardır.
Zaten var. Sorunu kendinde görüyorsan daha verimli çalışma yöntemleri bulmayı, daha düzenli tekrar sistemleri kurmayı deneyebilirsin. Sorun sınıfta ise sınıfını, okulda ise okulunu değiştirebilirsin. Ancak bu çözümlerin arasında ilaç kullanmak en son basamakta. En uzak durulması gereken o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…