Carven Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 694 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #11 YeniHesapf dedi: Streslenince stresinizi azaltan garip şeyler neler? Mesela ben streslenince bu videoyu izliyorum ve stresim gidiyor: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yürümek yanlız başıma yürüyünce stresim kızgınlığım herşeyim azalıyor. Sakin biri oluyorum.
YeniHesapf dedi: Streslenince stresinizi azaltan garip şeyler neler? Mesela ben streslenince bu videoyu izliyorum ve stresim gidiyor: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yürümek yanlız başıma yürüyünce stresim kızgınlığım herşeyim azalıyor. Sakin biri oluyorum.
F3arlessTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Malatyaa Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #12 Live And learn dinliyorum kısık bir ses ve kulaklık ile.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 16 Mayıs 2021 #13 Muslera'nın penaltısı ve Melonun penaltı çıkartması. Üstüne aslan marşı.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.089 Makaleler 1 Çözümler 10 16 Mayıs 2021 #14 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyunlarda kanser olduktan sonra sakinleşmek için mükemmel bir şarkı. Anlamadığım bir şekilde sakinleştirici etkisi var şarkının.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyunlarda kanser olduktan sonra sakinleşmek için mükemmel bir şarkı. Anlamadığım bir şekilde sakinleştirici etkisi var şarkının.
KernelColonel Kilopat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 788 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #15 Beypazarı maden suyu (sponsor değil), olmamasını istediğim bir şeyin olmaması, olsa bile korktuğumun başıma gelmemesi, TF2'de kanser sniper'ların oyunda olmaması. Artı, Daft Punk dinlemek.
Beypazarı maden suyu (sponsor değil), olmamasını istediğim bir şeyin olmaması, olsa bile korktuğumun başıma gelmemesi, TF2'de kanser sniper'ların oyunda olmaması. Artı, Daft Punk dinlemek.