Striker 5A sistem alınır mı?

denizcetinkaya

Hectopat
Yer
Ordu
Daha fazla  
Dostlar halihazırda 2K 165Hz monitörüm var fakat sistemim berbat yeni almayı düşünüyorum Striker 5A - Game Garaj
Bu sistemde 2K oynatmaz diyorlar fazlada bütçe çıkamıyorum hikayeli oyunlar degilde Valorant CS2 veya arkadaslarla oynanacak oyunlar oynayacagım genellikle.
Alsam sıkıntı çıkarır mı? Veya 2. el 1080p monitör alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant da problem olmaz CS 2 de 2K Low ayarlarda da sıkıntı çıkmaz. Ama hikayeli oyunlarda DLSS 3kullanırsan ultrada oynayabilirsin kullanmazsan high da oynarsın 1080p de zaten sıkıntı yok. Giriş segment olarak alınır.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-08-30-14-19-50-253_com.android.chrome.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 38
Tamadır ona biriktiriyorum şu an.

Zammı gelmşl ya da benmi bir şey değiştirdim.

Zam gelmiş. İlla NVIDIA mı istiyorsun ekran kartını ona göre şu an için bir şeyler önerebilirim.

Tamadır ona biriktiriyorum şu an.

Zammı gelmşl ya da benmi bir şey değiştirdim.

INTEL I5 14400F-RTX 4060 TI-H610M H V2-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bakmanı öreririm aşırı F/P

Zam gelmemiş şimdi baktım Ryzen 5600'u seçmişim.

Striker 5A işlemcisi zaten 5600 o zaman işlemciyi değiştirmişler. 5500'e 20.5k verilmez 5600 ile arasında çok fark var. Yeni F/P sistemleri takip et Max çıkabileceğin bütçe nedir ona göre önereyim daha iyisini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…