Kick Stripe connect hesabı açarken "Hesap oluşturulurken bir hata oluştu." hatası

KabusNaber

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7-12700H
İntel iris xe graphics
16gb ram (tekslot)
Merhaba. Kick üzerinden 75 takipçiye ulaş görevini ve 5 saat yayın yap görevini dün akşam tamamladım ancak benden istenilen stripe connect hesabını açmaya çalışırken "hesap oluşturulurken bir hata oluştu. Daha sonra tekrar deneyin." şeklinde bir hata alıyorum. Kick'e mail gönderdim kickten cevap geldi vod diyor vod ne demek.

Merhaba,

Ulaştığınız için teşekkür ederiz.

Abonelik butonunu aktif edememenizin sebebi büyük ihtimalle Vod'ları sildiğiniz içindir.

Vod'ları silmek, akış yoluyla biriktirdiğiniz ilerleme saatlerinin kaybına neden olur ve bu, bu düğmeyi etkinleştirmenin gerekliliklerinden biridir. Ne yazık ki, bu silinen Vod'lar kurtarılamaz, yani abone ol düğmesini düzgün bir şekilde etkinleştirmek için, kaybedilen ilerleme saatlerini yenilemek için tekrar akış yapmanız gerekecektir. Bu, toplam 5 akış saati biriktirdiğinizde, bu sefer Vod'ları silmekten kaçınmanız gerektiği anlamına gelir ve abone ol düğmesini başarıyla etkinleştirebileceğinizi güvenle bildiririz. Bunu anladığınızı umar ve neden olduğumuz herhangi bir rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Başka bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa çekinmeden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…