roldex Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 277 Çözümler 1 Bugün 04:23 #1 Fotoğrafta olan yere isim soy isim mi yazmam lazım? Sadece isim yazmıştım para hesabıma gelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 09:42
onurdiyelim Decapat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 540 Çözümler 2 Bugün 09:56 #2 İsim soyisim yazmalısın ama sadece ingilizce karakterle.
roldex Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 277 Çözümler 1 Bugün 15:22 #3 onurdiyelim dedi: İsim soy isim yazmalısın ama sadece İngilizce karakterle. Genişletmek için tıkla... Sadece isim yazdım para gitti gözüküyor para hesaba ne kadar sürede döner tahmini.
onurdiyelim dedi: İsim soy isim yazmalısın ama sadece İngilizce karakterle. Genişletmek için tıkla... Sadece isim yazdım para gitti gözüküyor para hesaba ne kadar sürede döner tahmini.
onurdiyelim Decapat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 540 Çözümler 2 Bugün 15:44 #4 roldex dedi: Sadece isim yazdım para gitti gözüküyor para hesaba ne kadar sürede döner tahmini. Genişletmek için tıkla... Belli olmaz 1-2 hafta bekledik diyenlerde oluyor.
roldex dedi: Sadece isim yazdım para gitti gözüküyor para hesaba ne kadar sürede döner tahmini. Genişletmek için tıkla... Belli olmaz 1-2 hafta bekledik diyenlerde oluyor.