STRIX Flare II Animate alınır mı?

Bütçe
6000

Ömer Bera

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,
Bir süredir mekanik klavye almayı düşünüyorum ama işin içinden bir türlü çıkamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Numpadi olan büyük bir klavye istiyorum.
  • Hot swap özelliği olursa güzel olur ama olmazsa da yapacak bir şey yok.
  • Tok bir sesi olsun (blue switch sesi çok rahatsız ediyor beni)
  • Klavye düzeni aşağıda gösterdiğim (ISO) gibi olan bir klavye arıyorum.
  • Bütçem 5-6 bin lira civarında.
Şu ana kadar bulduğum en uygun klavye Asus ROG STRIX Flare II Animate. Başka bir şey bulamazsam bunu almayı düşünüyorum.

Ayrıca n-key roller ile Anti-Ghosting farkı nedir?

Ben de xpg summoner kullanıyordum fakat kullanmadığım bazı tuşları bozulmuş iade ettim. Artık üretimi de yok diye yeni klavye arayışına girdim bu klavyeyi almak istiyorum fakat 2022 yılında çıkan bir klavye almak ne kadar doğru olur bilmiyorum. Konu hakkında bilgili olan kişiler yazarlarsa bizim için de iyi olur.

Hocam numpad sevdasından vazgeçip Akko 5075B Plus ISO aldım. Klavyeden çok memnunum. Belki kesenin ağzını biraz açıp "8k polling rate" bir klavye alınabilir.

Bunu bende düşündüm fakat Amazon yorumlarında 5-6 kişi de gördüm ki ses tekerleği kronik sorunluymuş normalde 2'şer 2'şer atlaması lazımken 10-20 birden atlıyormuş bu durum hoşuma gitmedi bu kadar para vereceksem her şeyi sorunsuz olmalı bana göre. Bu bana daha önce kullandığım Razer Ornata v2'yi hatırlattı 2 ay olmadı başladı böyle yapmaya yükseltirken düşüyor falan karışıyordu atlaya atlaya.

Senin isteklerine göre bence bu klavye ideal. Şu an bende bunu almayı planlıyorum.

Türkçe Q klavye öyle olması lazım bilgi yok ama diğer tüm satan firmalarda Türkçe gelmiş internet tanıtımları da öyle.

Numpad var büyük boy klavye ses tekerleği ve multimedya tuşları.
PBT kaplama tuşlar hot swap Cherry MX tip 3-5 pin uyumlu.
Dış iskelet mıknatıslı çıkarılıp başka bir plaka takınca farklı renk klavyen oluyor. (temizlik için de kolaylık) ses tekerleği değişik renk olabiliyor tabii bunları burada satarlarsa. Bir de yandaki logo falan değişiyormuş.
Red switch sessiz.
8000Hz polling rate
Çıkarılabilir örgü kablo.
Fiyat 5300.
Satıcı Amazon.

Yani üstteki ASUS'un evet animate olayı güzel hoş fakat o tekerlek işi hoşuma gitmedi yani böyle bir klavyede nasıl olurda kronik sorun yapabilirler aklım almıyor. Ve şansıma benim kesin bana çıkar yani orada 1 yorumda sadece bende bir şey olmadı yazmış. Ben daha önce Black Widow V4 Pro aldım onda da çift basma sorunu yaşadım oda kronik sorunluymuş durum bu yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…