STRIX G16 G614j laptopa önce RAM mi yoksa SSD takviyesi mi yapılmalı?

RTX4050, 4060, 4070'lerin 140W yani tam güç versiyonları arasında çok çok düşük fark var. 5-10FPS için kalitesiz bir şey almaya gerek yok. Örneğin 4050-4060 arasında da %5-%10 arası fark vardı. Masaüstü ile alakası yok.

Özellikle forumda HP Victus öneriyorlar. Ekranları rezalet ötesi. Normalde de zaten laptop ekranı zaten bir tık kötü olurdu ama ASUS G16'ların ekranı çiçek gibi maşallah. Iısınmalarını, uçak motoru seslerini saymıyorum bile...

Soğutması çok çok iyi. Klavyesi, Armoury Crate'ın tıklar tıklamaz açılması vs. Derken çok beğendim. Bende Full ASUS sistem var ama Armoury Crate yavaş açılıyor. Laptop için özel çalışmış adamlar

Bütçe zorlama imkanın varsa 2TB tavsiye ederim. Tam ideal bence. Uzun süre hiç ihtiyacın kalmaz.

4050 zaten masaüstünde yok laptop 4050-4060 farkı da %15-20 arası çok da rahatsız etmez uzun süre.

Evet HP Victus'ların %90-95'inin ekranı %45 NTSC sanırım %65 sRGB'ye denk geliyor.

Benim şuanlık tek şikayetim bugün farkettim ilk başta yok gibiydi ya da ben görmedim sağ sol üst kenarlarda minimal düzeyde ışık sızması var birisi baya sarımsı biri beyazımsı falan acaba gözlük mendiliyle ekrandan parmak izlerini, lekeleri vs. silerken bastırdım diye mi oldu diye düşünüyorum ama sabah ışığında hiç belli olmuyor sanırım, belki de en başından beri vardı ben farketmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…