Strix GTX 1060 OC ile sistem toplama

Sistem ne amaçlı kullanılacak? Ayrıca 7. nesil Intel önermiyorum.
Sistem oyun amaçlı olacak, AMD ile çok sorunlar yaşadım o yüzden düşünmüyorum. Siz 8. nesil mi önerirsiniz?

AMD işlemci düşünmüyorum hocam ve Z serisi bir anakart düşünüyorum, 1070'e daha sonra ihtiyaç duyarsam upgrade düşünüyorum.

Where fanboy? AMD FX, Athlon gibi vasat işlemcilerden sonra Ryzen gibi muhteşem işlemcileri çıkardı. Bunlar FX serisine benzemez, o yüzden rahatlıkla alabilirsiniz. Upgrade ederim diye 1070 almamak saçma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Where fanboy? AMD FX, Athlon gibi vasat işlemcilerden sonra Ryzen gibi muhteşem işlemcileri çıkardı. Bunlar FX serisine benzemez, o yüzden rahatlıkla alabilirsiniz. Upgrade ederim diye 1070 almamak saçma.
Hocam işinize karışmak gibi olmasın tabi ama oyun oynayacakmış sadece, ucuz anakartın çıkması koşuluyla sekizinci nesile mi yönlendirsek?

Hocam işinize karışmak gibi olmasın tabi ama oyun oynayacakmış sadece, ucuz anakartın çıkması koşuluyla sekizinci nesile mi yönlendirsek?
Hocam 8. nesil gene çoklu çekirdek performansı düşük olur ama yine de alınabilir. Ryzen uzun ömürlü, Ryzen alınabilir.

Hocam 8. nesil gene çoklu çekirdek performansı düşük olur ama yine de alınabilir. Ryzen uzun ömürlü, Ryzen alınabilir.
Ben de onun taraftarıyım ama çoğunluk gelecekçi değil şu an 10 fps yüksek olsun sonrası düşünülür kafasındalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…