zetryx Decapat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2022 #1 ASUS ROG Strix Impact II Wireless 16000 DPI 6 Tuş Optik RGB Kablosuz Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Corsair Harpoon RGB Wireless CH-9311011-EU 10000 DPI 6 Tuş Optik RGB Kablosuz Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Corsair Ironclaw RGB Wireless CH-9317011-EU 18.000 DPI 10 Tuş Optik Kablosuz Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu fareler arasında kaldım bunlardan hangisi daha iyidir? Sizce şu anlık aklımda fiyat ve performans bazında HyperX PulseFire dart olan var siz ne tercih ederdiniz? Şu anki faren Razer DeathAdder Elite fakat miladı doldu.
ASUS ROG Strix Impact II Wireless 16000 DPI 6 Tuş Optik RGB Kablosuz Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Corsair Harpoon RGB Wireless CH-9311011-EU 10000 DPI 6 Tuş Optik RGB Kablosuz Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Corsair Ironclaw RGB Wireless CH-9317011-EU 18.000 DPI 10 Tuş Optik Kablosuz Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu fareler arasında kaldım bunlardan hangisi daha iyidir? Sizce şu anlık aklımda fiyat ve performans bazında HyperX PulseFire dart olan var siz ne tercih ederdiniz? Şu anki faren Razer DeathAdder Elite fakat miladı doldu.
N Nost Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 884 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2022 #2 Dart alırdım. DeathAdder V2 400e var istersen bir düşün.
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.885 Çözümler 24 Yer Antalya 2 Nisan 2022 #3 PulseFire bayağı fiyatına göre. Impact II ve Harpoon zaten karşılaştırmadan uzak modeller zaten.
zetryx Decapat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2022 #4 KeyN_N dedi: PulseFire bayağı fiyatına göre. Impact II ve Harpoon zaten karşılaştırmadan uzak modeller zaten. Genişletmek için tıkla... Kablosuz mouselarda ki gecikme süresi beni endişelendiriyor genelde FPS üstüne oyun oynuyorum sizce HyperX beni pişman eder mi? Nost dedi: Dart alırdım. DeathAdder V2 400e var istersen bir düşün. Genişletmek için tıkla... Gecikme konusunda rahatsız eder mi videoalarda çok bahsedilmiyor uzun zamandır kablolu fare kullanıyorum.
KeyN_N dedi: PulseFire bayağı fiyatına göre. Impact II ve Harpoon zaten karşılaştırmadan uzak modeller zaten. Genişletmek için tıkla... Kablosuz mouselarda ki gecikme süresi beni endişelendiriyor genelde FPS üstüne oyun oynuyorum sizce HyperX beni pişman eder mi? Nost dedi: Dart alırdım. DeathAdder V2 400e var istersen bir düşün. Genişletmek için tıkla... Gecikme konusunda rahatsız eder mi videoalarda çok bahsedilmiyor uzun zamandır kablolu fare kullanıyorum.
N Nost Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 884 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2022 #5 zetryx dedi: Kablosuz mouselarda ki gecikme süresi beni endişelendiriyor genelde FPS üstüne oyun oynuyorum sizce HyperX beni pişman eder mi? Gecikme konusunda rahatsız eder mi videoalarda çok bahsedilmiyor uzun zamandır kablolu fare kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet gecikme olmaz eskide kaldı. Dart iyi bir seçim olur.
zetryx dedi: Kablosuz mouselarda ki gecikme süresi beni endişelendiriyor genelde FPS üstüne oyun oynuyorum sizce HyperX beni pişman eder mi? Gecikme konusunda rahatsız eder mi videoalarda çok bahsedilmiyor uzun zamandır kablolu fare kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet gecikme olmaz eskide kaldı. Dart iyi bir seçim olur.
zetryx Decapat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2022 #6 Nost dedi: Evet gecikme olmaz eskide kaldı. Dart iyi bir seçim olur. Genişletmek için tıkla... Corsair Katar Pro ile arasında hangisini tercih edersiniz acaba.
Nost dedi: Evet gecikme olmaz eskide kaldı. Dart iyi bir seçim olur. Genişletmek için tıkla... Corsair Katar Pro ile arasında hangisini tercih edersiniz acaba.
N Nost Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 884 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2022 #7 zetryx dedi: Corsair Katar Pro ile arasında hangisini tercih edersiniz acaba. Genişletmek için tıkla... Katar Pro eliniz küçükse alınabilir, büyükse hiç yanaşmayın. Dartın sensörü daha iyi ayrıca.
zetryx dedi: Corsair Katar Pro ile arasında hangisini tercih edersiniz acaba. Genişletmek için tıkla... Katar Pro eliniz küçükse alınabilir, büyükse hiç yanaşmayın. Dartın sensörü daha iyi ayrıca.