Strix RTX 4080 OC uyumlu mu?

Bütçe
90.000₺
Hocam ben monitör vs dahil sandım. Biraz araştırma yaparak veya indirim bekleyerek alınabilinirdi ama olan olmuş ileriye bakmak gerek. Custom sıvı soğutma mı düşünüyorsunuz?
Evet custom yapıcam ama Corsaira güvenmiyorum bu yüzden ekwb almak istiyorum ancak türkiyede pek bulunmuyor sanırım.

Evet Custom yapacağım ama corsaira güvenmiyorum bu yüzden ekwb almak istiyorum ancak Türkiye'de pek bulunmuyor sanırım.

Evet hocam yurt dışına bağımlı kalınıyor bu konuda. Aman dikkat edin klasik bir kasa almayın sığmaz muhtemelen zaten onların pompası kasanın içini kaplıyor. Bayağı geniş büyük bir kasa lazım size.

Evet hocam yurt dışına bağımlı kalınıyor bu konuda. Aman dikkat edin klasik bir kasa almayın sığmaz muhtemelen zaten onların pompası kasanın içini kaplıyor. Bayağı geniş büyük bir kasa lazım size.
Aslında NZXT h9 flow almak istiyordum ancak türkiyede bulunmuyormuş. Son seçenek olarak Asus GT502 alıcam.

Lianli kasalarda güzel hocam bir göz atın derim.
Ben sistemi topladım açtım ve biosu güncelledim ve windows kurdum ancak sistemde hiç bir şekilde internet bağlantısı olmadı, bios menüde bile internete bağlanamadı, ethernet kablosu ile de denedim(kablo kesinlikle çalışıyor anakartın pinleri de yamuk değil) ancak ethernetin anakart girişinin yanındaki sadece yeşil ışık yanıyor, turuncu yanmıyor ve sistem hiç bir şekilde internete bağlanmıyor. Sizce sebebi anakarttan mı kaynaklı bilginiz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı