STRIX X570-E R9 3900X görüntü alamamak

frenzy_367

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Kartı yeni aldım. Harici ekran kartını çıkarttıktan sonra DisplayPort ve HDMI portlardan görüntü alamıyorum. BIOS Update ettim, ayarlarına baktım, 2 RAM kullandım, ama bir türlü görüntü alamadım. Bu portlar bozuk olabilir mi?

İşlemci AMD Ryzen 9 3900X.
RAM Kingston 3200MHz.

AMD'de sonunda g olmayan, yani APU olmayan işlemcilerde dahili grafik birimi olmadığı için harici ekran kartı olmadan görüntü alamazsın.

AMD'de sonunda g olmayan, yani APU olmayan işlemcilerde dahili grafik birimi olmadığı için harici ekran kartı olmadan görüntü alamazsın.

Hayda olmadı şimdi. Bu nasıl iş o kadar para ver, G si D'si bir de onlarımı takip edeceğiz ilginç.
İyi tarafı durum böyleyse anakart sağlam .

Çok teşekkürler,

Hayda olmadı şimdi. Bu nasıl iş o kadar para ver, g si D'si bir de onlarımı takip edeceğiz ilginç.
İyi tarafı durum böyleyse anakart sağlam .

Çok teşekkürler,

Yani siz hatayı en başta yapmışsınız o kadar para verirken hiç mi araştırmadınız?

Vallahi hiç aklıma gelmezdi böyle bir şey.

Araştırma yaptım da fiyat performans 3900X ve XT arasında kalmıştım. Video falan izlemelerde hiç karşılaşmadım. Öğrenmiş olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…