3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 28 Nisan 2022 #1 Sanırım bir crack yazılımı. Nedir bu strogino CS portal?
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 28 Nisan 2022 #2 342524 dedi: Sanırım bir crack yazılımı. Nedir bu strogino CS portal? Genişletmek için tıkla... Crack Counter Strike Source yükleyince geliyor diye biliyorum. Zararlı değil ama Crackli olduğunu bilin.
342524 dedi: Sanırım bir crack yazılımı. Nedir bu strogino CS portal? Genişletmek için tıkla... Crack Counter Strike Source yükleyince geliyor diye biliyorum. Zararlı değil ama Crackli olduğunu bilin.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 28 Nisan 2022 #3 O Görkem dedi: Crack Counter Strike Source yükleyince geliyor diye biliyorum. Zararlı değil ama Crackli olduğunu bilin. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım Gmod açmıştı bu yazılım üzerinden. Eve geldim. Ondan sordum.
O Görkem dedi: Crack Counter Strike Source yükleyince geliyor diye biliyorum. Zararlı değil ama Crackli olduğunu bilin. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım Gmod açmıştı bu yazılım üzerinden. Eve geldim. Ondan sordum.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 28 Nisan 2022 #4 342524 dedi: Arkadaşım Gmod açmıştı bu yazılım üzerinden. Eve geldim. Ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Aa evet doğru, Gmod'dan geliyordu. Kendimden biliyorum
342524 dedi: Arkadaşım Gmod açmıştı bu yazılım üzerinden. Eve geldim. Ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Aa evet doğru, Gmod'dan geliyordu. Kendimden biliyorum
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 28 Nisan 2022 #5 O Görkem dedi: Aa evet doğru, Gmod'dan geliyordu. Kendimden biliyorum Genişletmek için tıkla... Arkadaşıma sormuştum virüslü değil vs demişti. Ondan konu açtım.
O Görkem dedi: Aa evet doğru, Gmod'dan geliyordu. Kendimden biliyorum Genişletmek için tıkla... Arkadaşıma sormuştum virüslü değil vs demişti. Ondan konu açtım.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 28 Nisan 2022 #6 342524 dedi: Arkadaşıma sormuştum virüslü değil vs demişti. Ondan konu açtım. Genişletmek için tıkla... Crackli olduğu için tartışılır ama bende virüslü olduğunu düşünmüyorum, sorun olmamıştı çünkü bende.
342524 dedi: Arkadaşıma sormuştum virüslü değil vs demişti. Ondan konu açtım. Genişletmek için tıkla... Crackli olduğu için tartışılır ama bende virüslü olduğunu düşünmüyorum, sorun olmamıştı çünkü bende.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 28 Nisan 2022 #7 O Görkem dedi: Crackli olduğu için tartışılır ama bende virüslü olduğunu düşünmüyorum, sorun olmamıştı çünkü bende. Genişletmek için tıkla... Bir saniye. Virus total'e atıyorum test sonuçlarını. Belki başkası bu konuyu görür yardım ararken. @O Görkem hocam bir şey çıkmadı. Temiz. Son düzenleme: 28 Nisan 2022
O Görkem dedi: Crackli olduğu için tartışılır ama bende virüslü olduğunu düşünmüyorum, sorun olmamıştı çünkü bende. Genişletmek için tıkla... Bir saniye. Virus total'e atıyorum test sonuçlarını. Belki başkası bu konuyu görür yardım ararken. @O Görkem hocam bir şey çıkmadı. Temiz.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 28 Nisan 2022 #8 342524 dedi: Bir saniye. Virus total'e atıyorum test sonuçlarını. Belki başkası bu konuyu görür yardım ararken. @O Görkem hocam bir şey çıkmadı. Temiz. Genişletmek için tıkla... Güzel o zaman, umarım 7 sene sonra biri gelip bu konudan yardım alır. Hatta altta da "Bu konu 7 sene önce açıldı" yazsın
342524 dedi: Bir saniye. Virus total'e atıyorum test sonuçlarını. Belki başkası bu konuyu görür yardım ararken. @O Görkem hocam bir şey çıkmadı. Temiz. Genişletmek için tıkla... Güzel o zaman, umarım 7 sene sonra biri gelip bu konudan yardım alır. Hatta altta da "Bu konu 7 sene önce açıldı" yazsın
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 28 Nisan 2022 #9 O Görkem dedi: Güzel o zaman, umarım 7 sene sonra biri gelip bu konudan yardım alır. Hatta altta da "Bu konu 7 sene önce açıldı" yazsın Genişletmek için tıkla... Nickname değiştirme aracını bir kaç ne olduğunu bilmedeğim AV'lar virüs olarak algıladı. Ama onun dışında sorun yok.
O Görkem dedi: Güzel o zaman, umarım 7 sene sonra biri gelip bu konudan yardım alır. Hatta altta da "Bu konu 7 sene önce açıldı" yazsın Genişletmek için tıkla... Nickname değiştirme aracını bir kaç ne olduğunu bilmedeğim AV'lar virüs olarak algıladı. Ama onun dışında sorun yok.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 28 Nisan 2022 #10 342524 dedi: Nickname değiştirme aracını bir kaç ne olduğunu bilmedeğim AV'lar virüs olarak algıladı. AMa onun dışında sorun yok. Genişletmek için tıkla... Crack sonuçta, olur o kadar.
342524 dedi: Nickname değiştirme aracını bir kaç ne olduğunu bilmedeğim AV'lar virüs olarak algıladı. AMa onun dışında sorun yok. Genişletmek için tıkla... Crack sonuçta, olur o kadar.