Strong M2-Pro R7 5700X için yeterli mi?

pcdelisi155

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Ryzen 7 5700X'e sahip bir sistem aldım. Çok bütçem olmadığı için ise STRONG markasının M.2-Pro modelini satın aldım. Strong M.2-Pro 9cm Rainbow 2 Bakır Kule Tipi İşlemci Soğutucu (tam adıdır).

Soğutma olarak yeterli olacak mıdır? Bunu sormak istedim. Şimdiden teşekkür ederim.

Kaç bandında olması gerekir? 30k civarında. Zaten Overclock yapılamayacak. Mümkün olan en kısa sürede değiştireceğim soğutucuyu

Kaç bandında olması gerekir? 30k civarında. Zaten Overclock yapılamayacak. Mümkün olan en kısa sürede değiştireceğim soğutucuyu
O bütçeyle 7500F tabanlı DDR5 sistem bulursunuz. Hatta kendiniz toplarsınız. Yazık olmuş.

Biraz aceleye geldi hocam. Malum fiyatlardan ötürü. Soğutma konusunda önermek istediğiniz bir şey var mı? Under volt vb. ?
Bu soğutucuya para vermektense CPB kapatıp kullanın daha iyi. Evet performans düşecek ama 2 defa soğutucu alarak paranızı boşa harcamayın.

O bütçeyle 7500F tabanlı DDR5 sistem bulursunuz. Hatta kendiniz toplarsınız. Yazık olmuş.

Hocam sizi PC konularının altında çok görüyorum. R5 7600 7700 XT sistemi 32790 TL'ye aldım ve idarelik bu soğutucuyu aldım işlemci tray olarak geldiği için. 7600 için bir öneriniz var mı kule tipi ve idare eder mi bir süreliğine bu işlemci?

Hocam sizi PC konularının altında çok görüyorum. R5 7600 7700 XT sistemi 32790 TL'ye aldım ve idarelik bu soğutucuyu aldım işlemci tray olarak geldiği için. 7600 için bir öneriniz var mı kule tipi ve idare eder mi bir süreliğine bu işlemci?
Bütçenize ve kasanıza bağlı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı