Çözüldü Strong M4-12X Pro CPU soğutucuyu Intel işlemciye nasıl montajlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

telafi

Attopat
Daha fazla  
RAM
2x16
SSD veya HDD modeli
500gb m2 WD
Ekran kartı
Rx 6600
Anakart
Msi b560m
İşlemci
i5 11400f
Yeni aldığım strong M4-12X Pro soğutucuyu i5 11400F işlemci soketine takmaya çalışıyorum, fakat sorun yaşıyorum. Kutudan yaylı somun ve Intel montaj braketi çıkmadı.
Sorum şu: Bu soğutucu yaylı somun ve braket olmadan Intel soketine kurulabilir mi, yoksa kutudan eksik parça mı çıktı? Sistemim: i5 11400F, MSI B560M Pro anakart, 2x16 GB DDR4 RAM.

Dosya Ekleri

• IMG_20251014_083745_resized_20251014_083810190.jpg
    170,6 KB · Görüntüleme: 7
Çözüm
İleride alacak arkadaşlar bilsin: Bu ürünün içinde zaten yaylı somun ve montaj braketi bulunmuyormuş. İçindekiler yetiyor. Hatam internetten montaj videoları izlerken insanların hep braketi anakartın arkasından taktığını görmemdi. Yalnız bilginiz olsun, tırnaklar çok zor kilitleniyor. Yani bayağı baskı yapmanız lazım. Açıkçası bir daha bu ürünü almam. Kurulumu aşırı zor.
Konudan anladığım siyah şeyi vidalar ile soket üzerine takıp sonra kule tipini o siyah brakete montajlayacaksınız.

Anlamadağım plastik 4 vidalı şeyi anakartın arkasından monte etmeyecek miyiz? Yoksa anakartın önünden anakarta mı monte edeceğim onu anlamadım.

İleride alacak arkadaşlar bilsin: Bu ürünün içinde zaten yaylı somun ve montaj braketi bulunmuyormuş. İçindekiler yetiyor. Hatam internetten montaj videoları izlerken insanların hep braketi anakartın arkasından taktığını görmemdi. Yalnız bilginiz olsun, tırnaklar çok zor kilitleniyor. Yani bayağı baskı yapmanız lazım. Açıkçası bir daha bu ürünü almam. Kurulumu aşırı zor.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…