Önce siyah parçanın deliklerine şeffaf plastikleri oturtun, anakartın üzerine koyun sonra siyah klipsleri deliklere oturtun, kilitlensin, en son soğutucuyu montajlayın.
Montajı yaparken zorlanıyorum üstteki mesajda gösterdiğim gibi braketi mandalla sabitledim fakat vidaları vs. takarken soğutucu üstlerini kapadığı için tam anlamıyla oturtamıyorum.
Önce siyah parçanın deliklerine şeffaf plastikleri oturtun, anakartın üzerine koyun sonra siyah klipsleri deliklere oturtun, kilitlensin, en son soğutucuyu montajlayın.
Şeffaf plastikleri siyah aparata taktım fakat anakarttaki deliklere oturtmaya çalıştığım zaman birbirine uymuyor. Örnek veriyorum 2 tanesi oturursa diğer 2 si oturmuyor.
Aparatı anakarta sabitledim soğutucunun mandalını takmaya çalışıyorum şu an. Üstteki mandalı hallediyorum fakat alttakine ulaşamıyorum biraz uğraştıracak gibi.
Bir türlü 1 mandalı oturtamadım çok bastırmak ta istemiyorum işlemci hasar görmesin diye.
Hava ram tarafından gelip ters taraftan çıkıyor mandallar dolayısı ile kırmızı ile isaretlenen bolumlere takiliyor. Bu braketi ters yerleştirmiş olma ihtimalim var mıdır? Mandallar oturacak gibi durmuyor çünkü.
Hayatımda onlarca montaj işlemi yaptım hiçbiri bu kadar zor değildi.