ulaş yılmaz 3547 Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #1 Kule tipi fan aldım, fan markası Strong M4 12Xpro. Intel i5 12400F için nasıl takarım?
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 24 Temmuz 2024 #2 @Marix ve @balkann Hocam daha detayli bilgi verebilir. Kendisi takacakti sanirim bugun en son.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.223 Çözümler 995 24 Temmuz 2024 #3 ulaş yılmaz 3547 dedi: Kule tipi fan aldım, fan markası Strong M4 12Xpro. Intel i5 12400F için nasıl takarım? Genişletmek için tıkla... Şeffaf plastikleri yuvarlak aparatın deliklerine oturtup anakartın üzerine koyun, siyah klipseleri takın sabitlensin, sonra soğutucunun mandallarını yuvarlak aparatın tırnaklarına takın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ulaş yılmaz 3547 dedi: Kule tipi fan aldım, fan markası Strong M4 12Xpro. Intel i5 12400F için nasıl takarım? Genişletmek için tıkla... Şeffaf plastikleri yuvarlak aparatın deliklerine oturtup anakartın üzerine koyun, siyah klipseleri takın sabitlensin, sonra soğutucunun mandallarını yuvarlak aparatın tırnaklarına takın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ulaş yılmaz 3547 Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #4 Marix dedi: Şeffaf plastikleri yuvarlak aparatın deliklerine oturtup anakartın üzerine koyun, siyah klipseleri takın sabitlensin, sonra soğutucunun mandallarını yuvarlak aparatın tırnaklarına takın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam fanı nereye doğru koyacağım Marix dedi: Şeffaf plastikleri yuvarlak aparatın deliklerine oturtup anakartın üzerine koyun, siyah klipseleri takın sabitlensin, sonra soğutucunun mandallarını yuvarlak aparatın tırnaklarına takın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartından fanın diğer tarafını takamıyorum ayrıca benim fanın bu videodaki gibi iki demir kısmından birisi daha kısa Son düzenleme: 24 Temmuz 2024
Marix dedi: Şeffaf plastikleri yuvarlak aparatın deliklerine oturtup anakartın üzerine koyun, siyah klipseleri takın sabitlensin, sonra soğutucunun mandallarını yuvarlak aparatın tırnaklarına takın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam fanı nereye doğru koyacağım Marix dedi: Şeffaf plastikleri yuvarlak aparatın deliklerine oturtup anakartın üzerine koyun, siyah klipseleri takın sabitlensin, sonra soğutucunun mandallarını yuvarlak aparatın tırnaklarına takın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartından fanın diğer tarafını takamıyorum ayrıca benim fanın bu videodaki gibi iki demir kısmından birisi daha kısa
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.223 Çözümler 995 24 Temmuz 2024 #5 Ekran kartını çıkarın.
ulaş yılmaz 3547 Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #6 Marix dedi: Ekran kartını çıkarın. Genişletmek için tıkla... Nasıl çıkarıcağımı bilmiyorum hocam RTX 3600
Marix dedi: Ekran kartını çıkarın. Genişletmek için tıkla... Nasıl çıkarıcağımı bilmiyorum hocam RTX 3600
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.223 Çözümler 995 24 Temmuz 2024 #7 Siz ekran kartına denk gelen kısma önce teli yerleştirin sonra fanı tele takın, sonra üst kısmı takın.
Siz ekran kartına denk gelen kısma önce teli yerleştirin sonra fanı tele takın, sonra üst kısmı takın.
ulaş yılmaz 3547 Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #8 Marix dedi: Siz ekran kartına denk gelen kısma önce teli yerleştirin sonra fanı tele takın, sonra üst kısmı takın. Genişletmek için tıkla... Böyle oluyor hocam Dosya Ekleri 1721826070060304638695273996711.jpg 98,7 KB · Görüntüleme: 161
Marix dedi: Siz ekran kartına denk gelen kısma önce teli yerleştirin sonra fanı tele takın, sonra üst kısmı takın. Genişletmek için tıkla... Böyle oluyor hocam
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.223 Çözümler 995 24 Temmuz 2024 #9 Telleri öndeki fan deliklerine takın, uzak olana değil.
ulaş yılmaz 3547 Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #10 Marix dedi: Olmuş işte. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam ekran kartı tarafındaki teli takmadım ve salllanıyor fan
Marix dedi: Olmuş işte. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam ekran kartı tarafındaki teli takmadım ve salllanıyor fan