Strong ST R600 monte edilmiyor

walterw

Femtopat
Servise götürdüm parça yoktu başka da servis yok buralarda. İçinden çıkan aparatlar hiçbir şekilde olmadı ya da ben takamadım 2 vida da kayboldu zaten ne yapabilirim? İnternette Intel için satılan aparat vs var mı önerilerinizi bekliyorum. Soğutucu elimde kaldı servise sorduğum zaman bunlar sıvı soğutma için dedi ama ürünün yorumlarında bunlarla takanlar vardı. Bende hiçbir şekilde olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi Anakart ve İşlemci için montaj yapıyorsunuz? Yaşadığınız problemi fotoğraflar ile destekler iseniz yardımcı olmaya çalışacağım. Yakın zamanda 13. Nesil Intel işlemci üzerinde soğutucu kurulumu gerçekleştirdim. Bir problem yaşamadım.

Hangi anakart ve işlemci için montaj yapıyorsunuz? Yaşadığınız problemi fotoğraflar ile destekler iseniz yardımcı olmaya çalışacağım. Yakın zamanda 13. nesil Intel işlemci üzerinde soğutucu kurulumu gerçekleştirdim. Bir problem yaşamadım.

Hocam i3 13100F Colorful H610M e kuramadım abime verdim AMD'ye kurduk ama yine de cevaplarsanız kafamda soru işareti kalmamış olur.

Arka yuvayı yerleştirdikten sonra uzun vidalar ile metal aparatları birini RAM tarafına, diğerini kasanın arka exhaust tarafına takacaksınız. Yönleri RAM'e paralel olacak şekilde olmalı. Üzerine de soğutucuyu monte edeceksiniz. Ekte görsel paylaşıyorum.
IMG-20250214-WA0018.jpg

Dostum merhaba, ürünü eğer montajladıysan RGB kontrolünü ne yaptın? Ben Asus marka bir anakart kullanıyorum lakin bunun RGB ayarlarını yapamıyorum. Bilgisayarı açarken sadece farklı renk yanıyor onun haricinde sadece 1 renkte stabil kalıyor. Sende de öyle mi? @CptChivas

Arka yuvayı yerleştirdikten sonra uzun vidalar ile metal aparatları birini RAM tarafına, diğerini kasanın arka exhaust tarafına takacaksınız. Yönleri RAM'e paralel olacak şekilde olmalı. Üzerine de soğutucuyu monte edeceksiniz. Ekte görsel paylaşıyorum.Eki Görüntüle 2423508

Hocam arka yuva vs kurulumunu biliyorum ama vidalar vs uymuyor sanki bir şekilde oturmadı.

Dostum merhaba, ürünü eğer montajladıysan RGB kontrolünü ne yaptın? Ben ASUS marka bir anakart kullanıyorum lakin bunun RGB ayarlarını yapamıyorum. Bilgisayarı açarken sadece farklı renk yanıyor onun haricinde sadece 1 renkte stabil kalıyor. Sende de öyle mi? @CptChivas

Evet öyle stabil kahverengi kalıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı