Strong With You Intensly vs Born In Roma Uomo Intense vs Jean Paul Gaultier'Le Male'le Parfum

Ardaaa2131

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda kış için bir parfüm almak istiyorum, başlıkta gördükleriniz arasında çok kararsız kaldım. Günlük hayatta, okul için ve dışarıya da cıktıgımda kullanmak için alacağım sizce hangisi olmalı?

Bunun dışında parfüm öneriniz olursa da yazarsanız sevinirim (daha çok tatlı kokular hoşuma gidiyor).

Le Male Le Parfum ile Uomo Born in Roma Intense koku olarak birbirine cok uzak degil, Intensely ise direkt olarak bambaska bir koku. Hem yayilim hem kalicilik olarak Intensely diger ikisinden daha iyi lakin koku guzelligi ariyorsan Le Male Le Parfum daha iyi.

Le Male Le Parfum ile Uomo Born in Roma Intense koku olarak birbirine cok uzak degil, Intensely ise direkt olarak bambaska bir koku. Hem yayilim hem kalicilik olarak Intensely diger ikisinden daha iyi lakin koku guzelligi ariyorsan Le Male Le Parfum daha iyi.
Günlük hayatta kullanacağım için (örn okul vb) hangisi daha iyi olur? intensly cidden güzel bir koku uomo da aynı şekilde daha önceden koklamışlığım var ama le male le parfumun kokusu cidden çok hoş diyorlar o yüzden arada kaldım doğrusu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı