Stronger With You vs Stronger with You Intensely

VerBakimAKDO

Hectopat
Daha fazla  
Farkı nedir? Hangisi yaz için hangisi kış için? 17 yaşındayım, hangisi daha uygun olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Farkı nedir? Hangisi yaz için hangisi kış için? 17 yaşındayım, hangisi daha uygun olur?

İkisi de kis icin. Swy biraz daha gundelikken, swy intensely isin biraz daha date kismina kacabilen bir koku vanilyali tatli bir koku oldugu icin. Swy absolutely denemenizide oneririm.

Abdolutely en ağırı değil mi yaşa göre uymaz gibi.

Obur kardeslerine gore agir hocam evet. Arkadasinda dedigi gibi yaygin kokular muadiller yuzunden swy ve swy intensely. Benzer DNA'ya sahip azzaro the Most Wanted EDP veya parfum oneririm bende swy intensely yerine. Muadillerin orijinal ile cok alakasi yok ama onu da soyleyim.

Obur kardeslerine gore agir hocam evet. Arkadasinda dedigi gibi yaygin kokular muadiller yuzunden swy ve swy intensely. Benzer DNA'ya sahip azzaro the Most Wanted EDP veya parfum oneririm bende swy intensely yerine. Muadillerin orijinal ile cok alakasi yok ama onu da soyleyim.

TikTok'ta falan gördüm öneriyolardı ikisi arasında kaldım. Absolutely ağır olduğu için pek istemedim. Dediğiniz parfüme bakabilirim en çok onu mu öneriyorsunuz?

TikTok'ta falan gördüm öneriyolardı ikisi arasında kaldım. Absolutely ağır olduğu için pek istemedim. Dediğiniz parfüme bakabilirim en çok onu mu öneriyorsunuz?

Benzer DNA da kokular hocam. Muadiller yuzunden ne kadar tam alakalari olmasa da yaygin kokular swy ve swy intensely. Oneririm The Most Wanted serisini.

Alacaksanız ve bütçeniz uygunsa born in roma uomo intense yi koklayıp almanızı öneririm tahminimce yaşınız 18-22 arasında absolut olanda ROM olduğu için daha olgun bir koku Most Wanted de bayağı güzel bir koku tabii ki bence en iyisi born in roma uomo, Most Wanted'i deneyin hangisi hoşunuza giderse onu alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı